Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Minden törlésnél véres a wc...

Minden törlésnél véres a wc papír. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
17f

2022. jan. 12. 14:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%

Hú mennyi itt az önjelölt orvos. XD

Kérdező ne pánikoljál. Valszeg csak olcsó wc papírt használsz ami olyan rossz minőségű, hogy a fenekedet kidörzsöli és amiatt véres. Használjál egy drágább wc papírt. Ajánlom neked a barackos illatú Zewa termékcsaládot. Nagyon puha a wc papírja, de kellően feszes, nagyon jó érzés a fenéknek.

2022. jan. 12. 15:02
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Megjött a Zewa ügynök is ha jól látom. Előtte kérdezd meg váltottak e papírt az elmúlt 2 hétben Sherlock.
2022. jan. 12. 15:09
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én valóban nem vagyok orvos, de eü-s vagyok zewa ügynök. Igen, az is okozhatja, de jobb utána járni. Amúgy meg a wc papír okozta vérzést szerintem felismerné a kérdező...
2022. jan. 12. 15:59
 14/19 anonim ***** válasza:
40%
Ne szórakozzatok már, azért 17 évesen NEM lesz végbélrákja senkinek, hacsak nem öröklődik valami súlyos, örökletes rák a családodban (amiről valószínűleg tudna a kérdező). A polip sem jellemzően ebben az időszakban szokott jelentkezni, hanem évtizedekkel idősebbeknél. Valószínűleg csak valami kis sérülés akár kívül, akár belül, vagy aranyér (a kis aranyér nem feltétlenül fáj, de vérezhet). Persze az a biztos, ha elmész a háziorvosodhoz és megmutatod neki, de azért 99,999%, hogy még vehetsz tartós tejet.
2022. jan. 12. 16:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Senki nem írta, hogy nem vehet tartós tejet. Mindenki azt írta akinek van esze, hogy menjen orvoshoz. Szóljon a szüleinek és ballagjanak be megmutatni. Ennyi.
2022. jan. 12. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy simán lehet hogy tényleg csak kidörzsöli a papír a seggét. Nekem is van, hogy véres ha egy nap többször megyek wc-re. Ha megy a hasam alig tudom megtörölni mert egyből véres lesz a papír.
2022. jan. 12. 16:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem 21 évesen volt polipom...ami ugye rákmegelőző állapot...sajnos bizony fiatalok is szenvednek gyulladásban és vastagbélrákban...ja, és a családomban eddig senkinek sem volt. Szóval okkal javasoltam a kérdezőnek az orvost!
2022. jan. 12. 16:51
 18/19 anonim ***** válasza:
A durva papírtól és erős súrlódástól is lehet. Próbáld nedves papírral, és nagyon óvatosan töröld, és utána szárazzal nyomkodd meg. Csakis fehét puha papírral (Zewa, ahogy már írták). Egy hét alatt lehet elmúlik, és nem kell pánikolnod.
2022. jan. 18. 00:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen használj puhább, 3 rétegű papírt. Pl. Zewa. Emellett Reparon kenőccsel is kenegetsd. Vény nélkül lehet kapni.
2022. febr. 4. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!