Férfiak, ti vizelés után szoktatok wc papírt használni?
Figyelt kérdés
Egyszer mentem wc-re, és elhasználtam a wc papírt, utána a párom is ment wc-re, aztán mikor én következőnek mentem wc-re, láttam, hogy a párom nem bontott meg egy új wc papír gurigát. Kerdőre vontam, és akkor vallotta be, hogy ő vizelésnél nem szokott használni. Ez összekapcsolható a büdös nemi szervvel, lehet ez az okozója? Párom állítása szerint a férfiak nem szoktak vizelésnél wc papírt használni. Igaz ez?2022. jan. 1. 15:15
1/13 anonim válasza:
Nem szoktak használni, párszor megrázzák, ami lecsöppen, lecsöppen, ami nem, az meg.. majd “megszárad”😃
2/13 anonim válasza:
Mosni kéne a brét ha büdös nem törölgetni...
4/13 anonim válasza:
De szoktak. Legalábbis normális helyen, otthon.
De van sok igénytelem ember, nő is, férfi is, akik kezet se mosnak.
A szag lehet bakterium, vírus, gomba, a tisztalkodas hianya is.
5/13 anonim válasza:
"Kerdőre vontam, és akkor vallotta be"
Mi vagy te, kihallgatótiszt?
Nem, nem szoktuk törölgetni a brét. Ha rendszeres napi fürdés ellenére mégis büdös, annak más oka van.
7/13 anonim válasza:
Húúúúúú basszus! Ez hány év után tudatosodott benned?Nyilvános férfi Wc-ben hová tennéd a papírt? Kivinnéd zsebben az asszony táskájába, vagy otthagynád ajándékba a piszoárban?
8/13 anonim válasza:
Hát az elég szégyen ha büdös.
Bármilyen furcsa én a falicsapnál lemosom minden pisálás után.
Kb 5 -10 mp és kész.
9/13 anonim válasza:
Sok férfi úgy vizel, hogy nem húzza fel a bőrt előtte. Nekem is ez volt az ok, amiért kellemetlen szagú volt a fegyver.
Amióta mindig felhúzom előtte, nincs ilyen probléma. Meg hát persze naponta van mosva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!