Nem áll fel, mit tudnék ez ellen tenni?
Már több alkalommal jutottunk el odáig a barátnőmmel, hogy szexelnénk, de addigra mindig megadja magát a farkam...addig minden tökéletes,de ahogy megvan rá az esély h szex lesz...meg se moccan..tudom hogy az idegességem miatt van, de hogy gyűrjem ezt le? pls segítsetek, ha voltatok már hasonló helyzetben
19 éves fiú
Szia.
Én egy veled egyidős csaj vagyok ;)
Csak annyit szeretnék mondani, hogy nekem is volt már dolgom olyannal, akinek nem állt fel mert rettenetesen ideges volt vagy épp volt valami gondja és az járt a fejében, vagy akármi.
Szerintem ha a barátnőddel szeretitek egymást, akkor ez nem számít neki sőt édesnek fogja tartani és mosolyogni fog veled együtt az egészen :) ha pedig jó fej, akkor segít is neked ebben és megfelelően áll majd hozzá a dologhoz.
Ha egyébként máskor feláll és van orgazmusod is meg minden akkor semmi gond nincsen, megnyugodhatsz.
Velünk amikor ez történt én nagyon szerelmes voltam abba a srácba, és egyáltalán nem néztem hülyének, vagy nevettem rajta vagy valami. Attól még ugyanúgy szerettem, úgyhogy ez nem is számított. És olyan kis édes volt, mert szegényt annyira bántotta, hiába magyaráztam neki h semmi baj nincsen. Mivel nem akarta folytatni ezt a "vonalat" beszélgettünk és elkezdtem neki mesélni arról, hogy velem milyen hülyeségek szoktak megesni szex közben. Meg hogy a nőknél is van ilyen néha ( legalábbis nálam van) , hogy nem megy. Már majdnem sikerül aztán kb. 0 és vége. Csak rajtam ugye nem ennyire szembetűnő ;) Vagy egyszerűen nem megy medig már megszakadok, annyira akarom :DD és nem megy mert nem ott jár az eszem. Ja és aztán erre még jön az, hogy van amikor nő létemre 1,5 perc alatt elmegyek :DDD és annyi. Máskor meg 40 perc se elég és már ég az arcom, hogy basszus már nekem unalmas :P szóval, ne izgulj. Nem olyan komoly dolog ez. És úgyis később lesz jobb, amikor már tudatosan csinálod az egészet.
Különben ismertem pár pasit, akiknek hasonló gondjuk volt, és így vagy úgy mindnek megoldódott ;)
Próbálj ne közösülés centrikus lenni a szeretkezéskor. Egyszerűen csak izgassátok egymást, próbáljátok behatolás nélkül a csúcsra juttatni egymást. Legyen hosszú a petting. Egy idő után már egyáltalán nem fogsz izgulni.
Nekem ezt tanácsolták anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!