Nem áll fel, mit tudnék ez ellen tenni?
Már több alkalommal jutottunk el odáig a barátnőmmel, hogy szexelnénk, de addigra mindig megadja magát a farkam...addig minden tökéletes,de ahogy megvan rá az esély h szex lesz...meg se moccan..tudom hogy az idegességem miatt van, de hogy gyűrjem ezt le? pls segítsetek, ha voltatok már hasonló helyzetben
19 éves fiú
Mi megbeszéltük ezt már az első után...tudjuk mindketten h az idegesség miatt van, és pont ez a szar, hogy Ő mindent megtesz, de ennek ellenére sem sikerült eddig.
Előjáték meg minden más pedig van...és ha nem szex előtt csináljuk, hanem csak úgy, akkor működik, de ha tudom h szex, vége... na ilyenkor mit csináljak?
ja és ez lenne az első:)
ugyanez volt velem is és az első válaszolónak van igaza meg kell beszélni és sokat kell csinálni próbálkozni mindenhol minden szituációban minden pózban...:)
remélem összejön...
köszi!
megpróbálom kiverni a fejemből...bár eddig is ezt próbáltam, de valahogy nem sikerült:S
köszi még1x
Ha ujjazással juttatod el egy orgazmusig, az jó is eséllyel rád is lesz olyan hatással, hogy haptákba vágja magát a katona. ;)
De amúgy tény, hogy a leghatásosabb módszer az, ha lenyugszol. Tedd fel magadnak a kérdést: tulajdonképpen mitől félek/mi miatt vagyok ideges?
Mert ha belegondolsz, rájössz, hogy egyszerűen nincs miért annak lenned. Ez ugyanis egy olyan dolog, hogy ha óvatosan csinálod, és közben végig odafigyelsz a lányra, akkor egyszerűen _NEM LEHET_ elrontani, _KÉPTELENSÉG_. Hidd el, tapasztalat. ;) Baj csak akkor lehet, ha kapkodsz vagy figyelmetlen vagy, vagy nem vagy rá tekintettel. De ha minden figyelmed az övé, akkor az neki _CSAK_ jó lehet, elhiheted.
Tehát, van miért aggódnod...?
Én sem tudom h mit idegeskedem, és lenyugtattam magam, de ahogy odakerültünk ismét éreztem h izfulok de nagyon.. de megpróbálom a fejembe venni gondolataid:)
köszi
Én is hasonló cipőben járok, ha oda kerülök, hogy fel kéne húzni a gumit, valahogy nem akar merev maradni... :S
Szurkolok neked sorstársam! :)
Gumival csinaljatok? Mert attol lazan lelankad, szerintem a legtobb palinak, sot meg nekem no letemre is elmegy tole a kedvem. Ha gumi nelkul lesz akkor a baratnod szed valamit? Vagy hogyan vedekeztek? Nem ezmiatt felsz?
Akkor csinaljatok csak ugy, hogy egyutt vagytok, tv-tek, sok idot toltetek egyutt az agyban, es sokaig pettingeltek!
Ne felj, meglatod hogy jo lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!