Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem mozgolódik a spermàm?

Miért nem mozgolódik a spermàm?

Figyelt kérdés
Elvileg a spermiumok képesek haladni kb 2mm/perc sebességgel. Letermeltem az asztalra egy normál adagot. Körbe kereteztem az ejakulàtumot filccel. Pár perc múlva ránéztem de semmit nem mozdult. Megpróbáltam csalogatni. Kértem az asszonytól pár szál fanszőrt és letettem néhány centire a nedűmtől. Vártam hátha szagot fog és megindul de semmi...Hogyan bírnám rá a kicsi Én-t hogy elinduljon?

2022. jan. 5. 07:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

A saját megfelelö közegén belül mozgolódik, tehát az ejakulátumon belül mozog, mert ostora lévén úszni tud csak. Javaslom egy nagyobb csepp izotóniás oldat óvatos elhelyezését az ejakulátum mellett, ami összeér vele, de nem keveredik el. Ez esetben megfelelö nagyítás mellett észlelhetö lesz, ahogy a "kis Te" átúszkál az ejakulátumból az oldatba.

Természetesen az új kísérlethez friss ejakulátumra lesz szükséged, az elözö "termés" valószínüleg már élettelen. A másik oldat semmiképp ne az asszony hüvelyváladéka legyen, mert az tele van spermaölö anyaggal, ami nagy mértékben rontja a kísérlet eredményességét.

Mellékes információként: nem a fanször vonzza a spermiumokat.

Az eredeti kísérlet esetében a fanszörök irányába történö erös fújással rávehetöek a mozgásra. Ez esetben érdemes a fanszöröket kis tömegük miatt rögzíteni.

2022. jan. 5. 08:26
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Remélem ez csak vicc. Amúgy meg, döntsd meg az asztalt.:)
2022. jan. 5. 08:26
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Tanítsad meg sajátjaiddal, hogy az asztal lapja az ő természetes közegük - és úgy fognak mozogni, ahogy írva vagyon!
2022. jan. 5. 08:53
 4/23 anonim ***** válasza:
96%
Ennyire unatkozol? Foglald már le magad valami értelmessel.
2022. jan. 5. 08:57
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
A spermasejtek nem tudnak sem repülni, sem futni. Csak úszni tudnak. Ez meg az asztalon nem kivitelezhető.
2022. jan. 5. 09:52
 6/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat. Megpróbálom akkor vízben este fürdésél. Gondolom arra figyelnek hogy a víz kb testhőmérsékletű legyen. A kád szélére rögzítek pár szál fanszőrt azért tixoval.
2022. jan. 5. 10:38
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy spermium teljes hossza kb 0,042 mm.

A fürdőkádban nem fogod látni őket...

2022. jan. 5. 10:44
 8/23 A kérdező kommentje:
Én arra számítok hogy az egész sereg (ejaqlàtum) megindul egyszerre mint egy amőba és akkor látható szabad szemmel is.
2022. jan. 5. 10:47
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak ondójában a hímivarsejtek a teljes sperma tömegének mindössze 5%-át képezik.
2022. jan. 5. 11:08
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
A spermiumoknak nem a fanszőr a vonzó hanem a petesejt. Úgyhogy kérj a párodtól petesejtet és azt tixózd a kád szélére!
2022. jan. 5. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!