A fiúk biciklizés közbe hova rakják a fütyijüket?
Gyere el velem bicajozni és kitapogathatod! :D
Amúgy előre/felfelé van a combok között, nem rajta meg a golyókün ülünk. Azt tényleg nem nagyon lehetne kibírni. Fájdalom nincs, inkább hátrébb szokott megfájdulni. Ha a csomag fáj akkor nem jó a nyereg.
Nekem néha ha szűkebb nadrág van rajtam és rosszul sikerül ülnöm, akkor el szokott zsibbadni. Fura érzés, mintha nem az enyém lenne :D Főleg vizeléskor fura :D
Nem tud szabadon mozogni, tartja a ruha, olyasmi, mint ahogy a cicijeid vannak a melltartóban.
A két here nem tökéletesen egy vonalban van (aminek oka van), és így alapból inkább balra áll ilyenkor a "fütyi", de ezért én inkább jobbra igazítom, így biciklizés közben is arra lenne, ha bicikliznék. Pont úgy ahogy ülés közben is van.
Amúgy "közbeNNN"!
Főleg a golyókra kell figyelni, nehogy odanyomódjanak a nyereghez. De ha megfigyeled, fiúk nem egyből huppannak rá a nyeregre, hanem kicsit elölről hátrafelé mozdulattal, így véletlenül sem ülnek rá a herékre, hanem kissé előretolódnak a golyók.
De a megfelelő alsónaci is segít rajta, mert az tartja kicsit, így nem tud annyira lógni, hogy ráüljön az ember.
De a másik amire figyelni kell, vagy teljesen kell ülni, vagy jobban felemelkedni a nyeregtől, de azt nem szabad csinálni, hogy kicsit emelkedik meg az ember, mert akkor ilyen esetben könnyen felcsaphat a herékre a nyereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!