Fiúk! Nem zavar titeket amikor piszoárba pisiltek, hogy bárki láthat közben?
Nem, nem zavar.
Viszont van egy dolog ami igen.
Hogy sok magyar nem tudja, hogy kell használni a szaunákat.
Mikor elmész egy olyan helyre, ahol van naturista és a prűdeknek textiles, direkt a naturista szaunába mennek be a prűdek úszógatyában, rövidgatyában.
Nem azt mondom, hogy széttárt lábakkal lengessék meg a farkukat, körbe is lehet tekerni a törölközőt ha annyira szégyellősek, csak ne a klóros elpárolgott vizet kelljen beszívni ezek miatt. Az sokkal egészségtelenebb.
Nem, nem zavar, akit érdekel had nézze, az enyém is olyan, mint másé.
#9 csak szólok, hogy a nagywc-ből is visszacsapódik a cucc, csak legfeljebb kisebb cseppekben, amit nem veszel észre. Cserébe viszont az odaragadt nagydolog-részecskék is a térdednél kötnek ki. Sokkal gusztább.
#11 alapvetően mi magyarok hülyén állunk hozzá az emberi testhez, sokan (főleg férfiak) úgy gondolják, hogy már attól melegek, ha látják egy másik férfi péniszét, pedig csak egy piszoárnál vizelnek, vagy szaunában ülnek.
Volt egy tunéziai kollégám, ő konkrétan WC papírral törölgette utána. Most nem akarok jönni a környezetvédelemmel, meg, hogy mennyi papír megy el rá feleslegesen... Nőknél nyilván más a helyzet, Én csak simán kirázom és elteszem.
Szerintem az nagyobb gond, ha nagy dolog után nem törlöd ki rendesen aztán egész nap benne ülsz meg a nyári kánikulában eregeted a szagot magad után, pedig lenne lehetőséged mondjuk egy alvázmosásra a munkahelyi öltözőben.
De ez csak az Én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!