Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Nem zavar titeket...

Fiúk! Nem zavar titeket amikor piszoárba pisiltek, hogy bárki láthat közben?

Figyelt kérdés
Plusz megtörölni sem tudjátok olyankor.
2022. jan. 3. 08:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem zavar. Lerazom rendesen.
2022. jan. 3. 08:55
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem, miért zavarna? Sokkal jobban zavarna ha behugyoznék. Ahol meg piszoár van ott van fülke is, ha valaki annyira szégyenlős.
2022. jan. 3. 08:58
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem.Nem találkoztam még olyannal,aki feltűnően bámulna,bár itt olvasok hasonlókat,de szerintem az csak fantázia. Orrba lennének azok verve. Csövelni járnak oda az emberek,nem másért
2022. jan. 3. 09:02
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Miért zavarna?

Pisilni megy oda mindenki, nem a másik farkát bámulni.

2022. jan. 3. 09:13
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Megtörölni nem, de azért van technika a nedvességtelenítésre, kvázi "lefejed". Én bizony máskor sem szoktam törölgetni.
2022. jan. 3. 09:39
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Miért zavarna? A nudista strandon is megláthatnak, az sem zavar.

Az viszont nagyon zavar, ha esetleg mellém áll egy homár, és kifejezetten bámulja.

2022. jan. 3. 09:40
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Miért kellene megtörölni? Ezt nem értem. Az ember kirázza és nem lesz az egy cseppet sem hugyos. Teljesen felesleges lenne még törölgetni is.
2022. jan. 3. 09:42
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem zavar. Kérdező piszoár fétised van?
2022. jan. 3. 10:41
 9/14 anonim ***** válasza:
55%
Az jobban zavar, hogy a piszoárról mindig visszaverődik néhány csepp a nadrágomra, ami különösen világos nadrágnál kellemetlen. Igénytelen találmány, én mindig a fülkét választom.
2022. jan. 3. 11:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem zavar, hogy láthatnak és az se, ha nem tudom megtörölni. Egy férfi öltözőben vagy zuhanyzóban sokkal több látszik belőlem, de abban a szituációban az a normális, a piszoárnál pedig az, amiért odamentem.
2022. jan. 3. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!