Budapesten hol tudnám kivizsgáltatni, hogy hullik-e hajam, és ha igen,akkor miért?
Úgy vettem észre hogy ritkább a hajam mint régen, és szeretném megvizsgáltatni szakorvossal is, hogy tényleg így van-e, és ha igen, akkor mi lehet az oka.
Van valamilyen magánrendelő vagy hasonló, ahol ezt tényleg kivizsgálják és nem csak elküldenek valami sablonválasszal?
Hogy hol azt nem tudom, mert nem Pesten élek, de az első javaslatom az, hogy nézd meg tényleg túl sok hajszál hullik-e ki. Hajmosáskor ha tele van a kád, akkor az egy elég erős jel.
A hajhullásnak rengeteg oka van. Amennyiben genetikai, akkor nem tudsz mit tenni ellene.
Első körben amit tennék, elmondanám a háziorvosnak a problémát, erre vonatkozóan IS kérnék vérvizsgálatot, majd bőrgyógyászatra kérnék időpontot.
DE! okozhatja rossz fog is akár, ami még most nem fáj, de egy gyulladást már elindít a szervezetben. Szóval mint írtam ez összetett, sok oka van, vizsgáltasd ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!