Férfiaknál mitől jön elő a pénisz gomba?
Figyelt kérdés
Páromnak piros pöttyei vannak a nemi szervén,viszket és fáj neki.2021. dec. 20. 21:03
1/17 anonim válasza:
A gomba nem "előjön", hanem elkapja az ember. Általában egy másik embertől.
2/17 anonim válasza:
A puncitól. Pénisz gomba magától nem terem meg. Óvszer nélküli aktus során adja át a nő. Lehet neki még/már nincsenek tünetei, de a férfinek igen.
3/17 anonim válasza:
Másik embertöl is elkaphatja, de nem megfelelö higiénia Wc-használatkor (föleg nem otthoni WC-n) sokkal gyakoribb.
A párod sürgösen menjen orvoshoz, és kezeltesse, meg neked is irasson fel megfelelö szert, különben oda-vissza fogjátok adogatni akár évekig is.
4/17 anonim válasza:
Nem szabad semmiféle "pöttyök" kezeléséről látatlanul nyilatkozni. Legtöbbször persze ártalmatlan dolgok ezek,de lehet bármilyen betegség, fertőzés részjelensége, tünete is.Ráadásul nem is lehet mindezt elintézni annyival, hogy kenje ezzel azzal.
5/17 anonim válasza:
Férfinek wc-től? Odadörzsöli a kolbászt vagy hogyan?
6/17 A kérdező kommentje:
Nekem 3éve volt ilyen utoljára. Jelenleg nincs ilyen problémàm és így attól tartok hogy megcsal. De állítása szerint nem és még ő van megsértödve hogy ilyet mondok.
2021. dec. 20. 21:38
7/17 anonim válasza:
Esetleg foltos lehet, ha menstruáció alatt vagytok együtt és nem rövid időn belül mossa meg a péniszét.
8/17 A kérdező kommentje:
E hónapban nem volt még meg...de ezek apró piros pattanás szerűek és fáj, viszket neki
2021. dec. 20. 21:46
9/17 anonim válasza:
"Nekem 3éve volt ilyen utoljára"
Ezek szerint te is megcsaltad!
10/17 A kérdező kommentje:
Nem én mástól szedtem össze még mielőtt össze jöttünk volna és én onnantól évekig szenvedtem ezzel utána jöttem vele össze
2021. dec. 20. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!