Napjainkban a férfiaknak higiéniai szempontból szükséges vizeléskor a fitymát hátrahúzni, majd a vizelést követően a makkot WC-papírral megtörölni?
Szerintem így sokkal kényelmesebb és higiénikusabb, mivel kevésbé lesz kellemetlen szagú a pénisz és a törléssel elkerülhető a foltos fehérnemű. Egyik barátom viszont azt állítja, hogy a kérdésben leírtak teljesen feleslegesek és nyugodtan lehet hátrahúzatlan fitymával és törlés nélkül vizelni.
Férfiak, srácok ti hogy látjátok ezt a dolgot? Ti hogyan jártok el vizeléskor?
Köszönöm a válaszokat!
26/F
#1: Nem tudom milyen "szakirodalom" állítja ezt. A fityma többek között a fertőzésektől véd, ezért hülyeség minden vizelésnél hátrahúzogatni - csak megtörölni kell.
Mivel a férfi napi tisztálkodása kiterjed az intim részekre is, ezért a kellemetlen szag keletkezését még azelőtt megakadályozod, mielőtt az egyáltalán kialakulna..
3 as,"Kamasz panasz" ban irta egy dr nő.Hogy kell megtanitani a kisfiukat,és felnőtt férfiaknak is igy kell .
Olvass te is többet,és ne kételkedj abban amit írok .
#4: "kamasz panaszban" egy doktornő.. ez viccnek jó volt..
Én azért továbbra is a "hagyományos" eljárást javaslom.
Nos úgy csinálom, hogy nem teljesen húzom hátra, csupán annyira, hogy a húgycső vége ne legyen eltakarva a bőr által, az bőven elég - és utána megtörölöm papírral, és láss csodát, eddig csupán két-háromszor csöppent le egy kevés, a jó sok alkalom közül.
Szóval ha megtörlöd utána, és valahogy "kisimítod" belőle két mozdulattal, már nem marad utána ott semmi.
Miért kéne hátra húzni?A makk bőven kilóg a fitymából.
A megtörlés sem lényeges mert az utolsó csepp úgyis a gatyába megy,ezért hordunk alsóneműt.
A szerszámunk pedig attól lesz jó vagy rossz szagú h mossuk e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!