Voltam orvosnál mert fájt a herém megvizsgált nem volt szervi elváltozás valószínüleg megfáztam,. Irt ki kezelést beszedtem elmult. Most meg megint fáj. Majd elmullik? Nincs megdagadva, nem lettnagyobb. Olyan mint mindig.
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 19:10
1/7 anonim válasza:
Akár máshonnan is sugározhat a herébe fájdalom. Nekem pl a rossz testtartás miatt szokott néha.
De egyébként igen, előfordulhat hogy ismét felfáztál. Figyelj oda jobban a higiéniára, koszos kézzel soha ne fogd meg.
2/7 Mamura válasza:
Nekem nincs herém, de ha voltál orvosnál és különösebb problémát nem talált nálad akkor biztos nincs nagy baj. Ha többször visszatér a fájdalom akkor keresd fel még egyszer az orvosod
3/7 anonim válasza:
Van még gyógyszered?, ha nincs menj vissza az orvoshoz, valószínűleg nem múlt el a gyulladás vagy a fertőzés még a szervezetedben a megfázástól. Elmúlni elmúlik biztosan, csak nem mindegy mennyi idő alatt. Nekem a jobb vesém fázott meg, volt vagy 3-hét mire magától kicsit helyreállt, ne volt időm orvoshoz menni pedig lehet hogy gyorsabban lefolyt volna a gyógyulási szakasz. Jobbulást kívánok neked.
4/7 A kérdező kommentje:
3-mas. Köszönöm. Neked is fájt a heréd mikor felfáztál és fájt a veséd?
2021. dec. 17. 19:24
5/7 anonim válasza:
3-vagyok.Igen a jobb oldalamra alig bírtam fordulni,annyira hasogatott, szúrt, plusz elég erősen lesugárzott, szerencsére elmúlt, de ha elmentem volna orvoshoz talán nem lett volna ennyire macerás.
6/7 anonim válasza:
Lefelé sugárzó fájdalom származhat a csípőizületből is.
7/7 A kérdező kommentje:
3-mas. Neked egyfojtában fájt a heréd vagy időközönként?
2021. dec. 18. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!