Miért lehet piros a makkom?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, szóval nem élek aktív nemi életet, de csak most vettem észre, hogy a makkom ki van pirosodva.
Nem viszket, nem fáj, ezért nem is tűnt fel igazán nekem, csak most fürdés után figyeltem meg, hogy enyhén vöröses foltok vannak a makkomon, illetve már korábban felfigyeltem egy kellemetlen szagra, amit szimplán izzadságnak tudtam be.
Mitől lehet ez a kivörösödés? Más tünetem nincs.
2021. júl. 27. 00:29
1/6 anonim válasza:
Bőr- és nemi beteg gondozáson megmondják, mert valószínűsíthetően fertőzés, de azt itt ennyiből nem lehet megállapítani, hogy bakteriális, vírusos, vagy más. Erre kell kenet. Akkor is, ha még nem élsz nemi életet.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy az, mert a vöröses színen kívül más tünetem nincs.
2021. júl. 27. 07:38
4/6 anonim válasza:
Mert akkor szerinted mégis úgy mi? Piros folt és büdös is. Csak a fertőzéses dolgok járnak kellemetlen szaggal.
6/6 A kérdező kommentje:
Vettem Canesten krémet, kíváncsi leszek az eredményre. Szappannal szoktam mosni, de utána olvastam, és elvileg elég lenne sima langyos vízzel.
2021. júl. 27. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!