Ha csak hébe-hóba véres a széklet, nem mindig, akkor az nem daganat ugye?
Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 11:42
2/9 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen a vér szine?!
Mindenesetre meg kellene orvossal nézetni magadat.Milyen panaszaid vannak?
3/9 anonim válasza:
Valószínűleg belső aranyér. De mindenképp menj el orvoshoz.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. dec. 12. 15:07
5/9 anonim válasza:
Ha minden igaz, akkor ez már a harmadik ilyen kérdésed. 40 éves vagy, előtted még az élet, ezért keress már fel egy orvost! Itt a gyakorin sajnos senki nem tud pontos diagnózist felállítani.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak tök ciki. Akkor besz~lnem kellene a potenciagondomról is.
2021. dec. 12. 17:31
7/9 anonim válasza:
Először is ha minden igaz, akkor a két területtel külön orvos foglalkozik,de természetesen mindkét területet vizsgáltasd ki. A potenciazavarban sincs semmi ciki. A férfiak harmada küzd vele, csak senki nem dicsekszik vele. Ha végig olvasodod a gyakori ezen kategóriáját, egy csomó ezzel kapcsolatos kérdés van. Ha anyagilag megengedheted, akkor menj magánrendelésre. Tapasztalaim alapján ott nincs asszisztens, csak az orvos, így maximális a diszkréció. Az orvos pedig csak segíteni szeretne.
8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, vizsgáltasd ki az okát. Mindkettőnek. Nekem is volt időnként véres a 'végtermék', nem foglalkoztam vele, csak amikor egy év múlva is visszatérően előfordult. Elmentem dokihoz, volt tükrözés és találtak egy vastagbél polipot. Abból származott a vér. Endoszkóppal eltávolították (nem fájt) és megszűnt a dolog. Emiatt sajnos 5 évente kontrollra kell mennem, mert az ilyen polip idővel akár el is fajulhat. A polipot 28 éves koromban találták, most 41 vagyok, de azóta egyszer sem nőtt vissza.
9/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok
2021. dec. 13. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!