Miből ismerem fel a véres székletet? Többi lent.
22 éves férfi vagyok, milyen a daganatos elváltozás miatti véres szeklet? A wc kagyló maga is véres, vagy csak a szeklet teljesen fekete, sötét piros?
Nekem a wc papír néha nagyon halvány rózsaszín valószínűleg arany ér mert ha kenem, akkor nem jelentkezik ez a tünet.
Fel éves labor leleteim rendben vannak egyéb gyomor panaszom nincs, napi 1-2 szer van szeklet, gluten erzekeny vagyok, 1 hónapja dietazom. Ilyen tüneteimmel nem nagyon van esélye a bél daganatoknak ugye?
Koszi a valaszokat. :)
*
Friss vér = aranyér vagy végbélrepedés.
Alvadt vér = rákra utal.
Mindkét esetben irány az orvos, mert időben még kezelhető.
De nincsen szükségem vizsgálatra, 3 hónapja voltam teljes laboron, gyomor tukrozesen, urulogusnal.
Csak kerdeztem hogy “hogyan” néz ki egy daganatos véres szeklet. Illetve megerősítést szerettem volna kapni arra hogy helyes e amit olvastam hogy ilyen fiatal korban ezrelék alatti az esélye az ilyen daganatoknak főleg ha voltam a fentebb irt vizsgálatokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!