Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A hiperspermia tényleg egy...

A hiperspermia tényleg egy létező betegség?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal aki elmondta nekem, hogy ő ebben a betegségben szenved, nagyon szimpatikus nekem, szóval szeretném, ha lenne több is köztünk, viszont emiatt aggódom egy kicsit. Mennyire komoly ez a dolog? Azt tudom hogy sajnos a termékenységre van hatással, meg hogy elég durván túltermelődik az ondó. Mesélt is pár sztorit amit bevallom őszintén izginek találok, csak na azért ez mégis csak egy betegség. Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2021. dec. 11. 00:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
szerintem nem betegség ez,,és van aki birja es szereti van aki nem vagy undorodik..én az elöbbi vagyok..imádom nezni ha egy sracnak sok van és érezni is..sajnos 1 volt ilyen az életemben,olyan sok jött neki,hogy tele volt a hasa nem látszodott egy cm se a böréböl,minden spermas volt..izgato volt nagyon,,én pl nyelni is szeretem,imadom a sperma izét...vagy a fejemere arcomra számba mindegy..mondom embere válogatja ki hogy viszonyul
2021. dec. 11. 08:59
 12/15 anonim ***** válasza:
nagyon nem betegsés söt miden srác ennyit akar csak sajnos ez ritka
2021. dec. 11. 09:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

3-5 ml jön alkalmanként. 1 mml ben legalább 19 millió spermiumnak kell lenni.Ebben vannak nem megtermékenyítésre valók is .

Évekkel ezelőtt 50 millió volt a férfiak spermium mennyiségi szintje

Ma már jó ha van 47 millió.

Nehogy azt gondolja valaki is,elélvezéskor a teljes mennyiség kiürül. Talán 4 x re.Az utód nemzés miatt erre is figyel a természet.

2021. dec. 11. 14:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A paromnal is megallapitottak ezt. Rengeteg spermaja amivel volt hogy beteritette az arcom es lenyelni mindet meg nem tudtam. Engem nem zavar hogy ennyire sok neki.
2021. dec. 14. 07:37
 15/15 anonim válasza:

Emberek, elég sokan tévedésben vannak itt, a sperma az az egész kilövellt cuccot jelenti, más néven ondó, ejakulátum, gci.

Amivel sokan keverik az a spermium, azok a kis mozgó fickók, akik közül egy célba ér.

2023. dec. 20. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!