A hiperspermia tényleg egy létező betegség?
En is ebben "szenvedek".
Igazabol egeszsegugyileg semmi hatranyat nem tapasztaltam soha eletemben.
Ami problema volt, hogy sajnos 6 eddigi nobol/lanybol akikkel voltam eletemben, 4nek kifejezetten zavaro volt h rengeteg spermam van... es 2 volt akik vagy semlegesen vagy neha pozitivan tekintettek ra (monjuk cicire elvezesnel ha epp a furdoben voltunk vagy ilyesmi)
Mindig szerettem volna olyan lanyt megismerni aki imadja, oda van erte, akit izgat kifejezetten, de sajnos nem találkoztam ilyennel.
28F
Nyilván eltérő :)
Nekem pl. tényleg olyan rengeteg jön... Egy örökkévalóságig lüktet (hát vagy 10-15 nagy spricc + a kisebbek meg a csöpögés) és csak jön és jön :D
Legalább 3-4 normál adagnyi.
Úgy tudom hogy akinek sok spermaja van az nehezebben tud teherbe ejteni nőt. Mivel kevesebb az életre képes ondó sejtje.
Átlagos spermaju férfinak 2 millió az ondoban található életképes sejt, addig a sokkal rendelkezőnek 500 ezer és nem annyira aktív.
Azért mert valakinek sok van az nem jelenti azt hogy életképesek is.
#8.
Egy egészséges, átlagos adag ejakulátumban 40-től akár több százmillió spermium is található.
Akinek “hiperspermája” van, annak gondolom az ondó mennyisége nagyobb, nem a sperma…
Viszont akkor az elnevezés nem a legjobb.
És azt tudja valaki, hogy kb. hány köbcenti ejakuátumra kell mégis számítani egy ilyen férfinál?
#9!
Ok hogy 40-től több száz millióig van spermaja, de én az életképes spermiumok rá gondoltam a 2 millióból. Abból is 1, max 2 ami fogantatik. Aki a gyorsabb 😁.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!