Miért nem áll fel?
Nem tudom, mennyi idősek vagytok, de az is lehet, hogy még nem vagy kész a szexre.
Egy darabig próbálkozzatok csak kézzel-szájjal kielégíteni egymást, ne erőltessétek a behatolást.
Ha 20+ évesek vagytok, akkor szexuálpszichológus.
"mai napig nem sikerült állva tartani, és a korábbi kudarcoktol szerintem csak erősödött ez a félelmem."
Ebből a mondatodból te is láthatod, hogy lelki eredetű a probléma. Rá vagy görcsölve, márpedig a szex így nem működik. Amint elkezditek, te már félsz attól, hogy mi lesz, ha megint megtörténik, ami a "múltkor is". Ezzel pedig bekerülsz egy ördögi körbe, amiből nehéz kilépni. A megoldáshoz én is szexuálpszichológus felkeresését javaslom, mert ez a probléma viszonylag könnyen rendbe tehető. Segítene feloldani a "kudarctól" (valójában nem az, rengeteg pasival megtörténik, csak nem beszélnek róla) való félelmedet, tanítana neked relaxációs technikákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!