Zsírmirigy(Papillóma) eltávolítása,hogy? A többit lentebb találjátok :)
Nos pont a fejem tetején,középen a hajvonalamnál van egy kicsi 2 3-cm-es Papillóma,rendeltem rá egy Pappillor 15 ml-es krémet,nagyon drága volt,semmit sem ért...
Sebészhez,kiműtettetni nem fogom,mert van más betegség is az egész családunkban...
Valaki írta,hogy neki 15% ecet segített neki reggel és este,de sajnos nem tudok neki írni,mert vagy letiltották,vagy nincs már meg a fiókja...:(
Kérek szépen mindenkit,valahogy segítsetek! :)
Amúgy hála Istennek nem fáj,nem érzékeny,csak idegesítő,hogy ott van...
Köszönöm szépen mindenkinek,aki válaszol :)
De buta vagy,édes Istenem...Nem szemölcs!!!
De ezt már leírtam,ez egy 2 cm-es Papillóma,te olvasod egyáltalán amit írok? Jó kérdés mi? :D
Hidd el,nagyon sokáig fogok élni! :) :) :) <3
Nehogy sértésnek vedd,de írsz olyan butaságokat,hogy "hajmeresztő",ennyi lett volna...:)
Tessék mindenkinek egy link,hogy mi okozza a Papillorokat,szemölcsöket :) ;)
Mi veled ellentétben tudjuk. Ezért is csodálkoztunk, hogy miért a linkelt problémát orvosló krémet vásároltad a fejedre?!
Sőt. Először még 'zsírmirigyet' írtál.
És azóta sem írtad le világosan, hogy pontosan milyen elváltozás van a fejeden. Csak azt a rém fontos információt tudtuk meg, hogy ma fodrásznál jártál egy babonás öregasszonnyal...
Édesem! Nem zsírdaganat van a kis buksidon? Az LIPÓMA.
A krém meg, amit használtál, PAPILLÓMÁRA való, amit a hpv okoz.
LIPÓMA ≠ PAPILLÓMA
https://www.youtube.com/watch?v=H92u7JXuGDs
Ilyen van a fejem tetején,1 db,2cm-es csak :)
Remélem így már érthető mindenkinek :)
Ennyi lett volna,sziasztok,további szép napot nektek! :)
Bocsánat,ha valakivel összevesztem! :)
Még egyszer szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől,a butaságom miatt,remélem nem haragszotok rám :) <3
Majd "fel fog szívódni" nem lényeges,nem zavar annyira hála Istennek! :) ;) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!