Nyáron nagyobb libidó?
Figyelt kérdés
Utóbbi években figyeltem meg, hogy nyáron mondhatni folyamatosan be vagyok indulva. Viszont amikor jön a november környéke, óraátállitás minuszok, nagyon lecsökken az étvágyam. ilyen 3-4 napig egyáltalán nem maszturbálok ami számomra bődületes hatalmas dolog mivel folyton rajta jár az eszem. És persze ha csinálom is közel sincs meg az a vágy, hogy úristen de jól esik. Összefüggésben lehet az időjárással, évszakokkal? 24/F2021. dec. 9. 23:39
1/9 anonim válasza:
Tavasztól-őszig, mindenki kivirul... (aki nem a tél szerelmese:) ) Teljesen normális, hogy a melegebb hónapokban, amikor hosszabbak a nappalok, sokkal aktívabban vagyunk miden téren. Ahogy rövidülnek a nappalok-begubóznak az emberek, az aktivitás is csökken minden téren. Szexben is :) Szerintem ez teljesen normális.
3/9 anonim válasza:
Nyáron hosszabbak a nappalok, rövidebbek a szoknyák. Következés kép hosszabb a farkad is. Kivéve, ha szájer vagy
6/9 anonim válasza:
napsütés d vitamint termel. téli d vitamin hiány csökkenti tesztoszteron szintet. életkor még jobban.80 felett már fel se fog álni ne aggódj.
7/9 anonim válasza:
Amilyen lenge ruhákban járnak a nők mostanában nyáron, ezt egyáltalán nem csodálom.
Van amelyik még spékeli is ezt, egy melltartó nélküliséggel, meg hasonlók.
8/9 anonim válasza:
7es már nem divat fehérneműt hordani. persze melltartót hord amelyiknek jó nagy mellei vannak
9/9 anonim válasza:
Hááát
Én már láttam olyat, hogy akinek nagy volt az sem hordott, és a köldökéig ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!