Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem tudom kitörölni a fenekem...

Nem tudom kitörölni a fenekem mert mindig kakás marad. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szőrös a fenekem ami valamilyen szinten biztos közre játszik benne. Rengeteg wc papírt kell használnom, hogy úgy nagyjából tiszta legyen a lyukam de még ilyenkor sem lesz teljesen tiszta. Egy csomó szőrt kiszoktam tépni közben véletlen és olyankor van, hogy vérzik is. Mit tudnák ez ellen tenni? Másnak van valami tapasztalata?

2021. dec. 8. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sokáig én sem tudtam teljesen tisztán tartani. Aztán egyszer kijött az aranyerem, nem akartam kidörzsölni, úgyhogy csak megmostam. Akkor rájöttem, hogy mindig így kellett volna, csak gyerekként azt tanították, hogy wc papírral töröld ki. Óriási a különbség a két módszer közt.
2021. dec. 10. 00:20
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Én babapopsi törlő kendőt használok. Sima vécépapírral én se tudom kitörölni rendesen. Szerencsére itt lemegy a vécélefolyón.
2021. dec. 11. 08:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Régen én is sok papírt használtam. Sokszor úgy tűnt, hogy oké, de 1-2 óra múlva irdatlan elkezdett viszketni, ott kicsit beljebb marta a dolog az ánuszrózsa bőrét és azt már nagyon beletúrva tudtam csak papírral, de akkor még kidörzsöltem vele. Szóval, otthon megmosom utána zuhannyal, meg most az új wc popsiöblítős lesz, munkahelyen meg viszek egy kis üveget be magammal és azzal bent bevizezem a wc-papírt (azért üveg, mert néha tényleg szétázik a papír). Azóta nincs viszketés és jól is érzem magam +kevesebb papír kell.
2021. dec. 11. 18:30
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
Már itt tartunk, hogy emberek segget törölni nem tudnak.
2021. dec. 11. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 13 éves korom óta elég szőrös vagyok mindenhol, ezért évek óta megmosom sima vízzel és szappannal.
2022. jan. 6. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!