Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem tudom kitörölni a fenekem,...

Nem tudom kitörölni a fenekem, nem érem el. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy daganatos betegségem, olyan gyógyszereket kapok, hogy fél év alatt híztam 40 kg-t. Most ott tartok, hogyha szűkös (panel wc) helyen végzem a dolgom, nem érem el a végbélnyílásomat. Nagyon kellemetlen. Bidé beépítése nem lehetséges, hetente csak 1-2 éjszakát töltök ebben a lakásban vendégként. Zuhanyzó szintén szűk, épp hogy le tudok guggolni, nem tudom rendesen kimosni..
2021. ápr. 10. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Most ez fura lesz, de ha elölről próbálnál meg hátra nyúlni a lábad között? 😅

Amúgy nem tudom, érdekes kérdés, de mivel nem voltam ilyen helyzetben nem tudok mit javasolni :c

Jobbulást!

2021. ápr. 10. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Esetleg egy hordozható bidé?
2021. ápr. 10. 19:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Elölről is alig tudom kitörölni kisdolog után. Nem tudom rendesen szétnyitni a lábaim, hogy benyúljak..
2021. ápr. 10. 19:19
 4/5 lencsefőzelék ***** válasza:
25%
Én még nem hallottam olyan hizlaló gyógyszerről, amivel 40 kilót lehet hízni. Nem lehet, hogy túl sokat ettél? Talán csak kevesebbet kellett volna, és sokat mozogni mellette a szabad levegőn, akkor nem híztál volna így el. Leadni sokkal nehezebb lesz, de meg kellene próbálni, ha nem akarod így leélni az életedet.
2021. ápr. 13. 01:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Ennyi ésszel hogy vagy képes önállóan lélegezni?
2021. ápr. 19. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!