Az baj hogyha nem volt alvás közben magömlésem, de amikor csináltam a kezes dolgot akkor jött 2-szer is?
Figyelt kérdés
már 2-szer is volt, és úgy tudom hogy alvás közben kell hogy legyen2021. dec. 6. 18:41
1/11 anonim válasza:
Nem, nem kell hogy legyen. Amire te gondolsz az az éjszakai magömlés. Az pedig csak akkor hány hogyha nem ürül a tartály, és tele vagy ondóval. Ekkor a test magától szabadul meg tőle, hogy helyet adjon az új termelődő spermiumoknak.
Ha rendszeresen önkielégítesz vagy szexelsz, akkor nem lesz éjszakai magömlésed.
2/11 anonim válasza:
Mit értesz kezes dolog alatt? A maszturbációt?
6/11 anonim válasza:
Miért pontoztátok le a kérdést hogy hány éves?
7/11 anonim válasza:
Azért,mert ha netán 16 alatti,és ide kiírja,akkor tilthatják is.
Remélem senki sem akarja ezt.Számtalan esetben volt már erre példa.
Nem kell csőbe húzni 1 kérdezőt sem.
8/11 anonim válasza:
Semmi hátsó szándékom nem volt a kérdéssel.
9/11 anonim válasza:
Én sem értem miért kellene a kérdésekhez az életkorra rákérdezni. Válaszolja meg tárgyilagosan a kérdést és ennyi.
10/11 anonim válasza:
Ennél a kérdésnél pl azért, mert a kérdés megfogalmazása miatt felmerülhet, hogy még nincs is abban a korban a kérdező, hogy okkal és joggal várjon magömlést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!