A férjemen 9 évesen körülmetélést hajtottak végre. 30 éves,1éve nem jön a baba. Okozhat ez meddőséget?
Figyelt kérdés
2021. dec. 2. 09:55
11/19 anonim válasza:
A körülmetélés a fityma eltávolítását jelenti, és nem érinti a spermium termeléshez szükséges szerveket.
12/19 anonim válasza:
Röviden tömören: Igen, okozhatja.
14/19 anonim válasza:
Ha olyan érzékeny a makkja, hogy nem bírja ki a behatolást akkor a fájdalom miatt ejakuálni sem fog tudni.
Engem is metéltek és nekem is hiperérzékeny a makkom.
15/19 anonim válasza:
13:27-es: engem két éve, és ilyen érzékenységet maximum az első pár napban érzékeltem, utána sose
16/19 anonim válasza:
Nekem sajnos csomagolnom kell a makkomat mert az alsót sem bírja.
17/19 anonim válasza:
Ha nem jön a baba, miért egyből a férfiben keresi a hibát? Maga a hibátlanság példaképe, akinek semmi baja nem lehet? Ne csak a ferfit vizsgálja ilyen idiota indokkal, mert a korulmetélésnek semmi koze ehhez. Én magával kezdeném a kovizsgálást és nem a férfival.
18/19 anonim válasza:
Semmi baj nincs azzal, ha kivizsgálják a férfit i sVolt-e esetleg mumpszos? Vagy érte-e heretrauma (pl. focizás közben)? Mindkét here akkor sem sérülne meg annyira, de egy andrológus tud erre választ adni. Biopsziával is ki tudnak nyerni ivarsejtet, tehát amíg van heréje, addig jó eséllyel csak találnak már egy működős kis gazfickót millió jelöltből.
19/19 anonim válasza:
A körülmetéléstől nem lesz steril senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!