Nos. Van egy 15 éves fiam, akinek sajnos a nemiszerve nem nő. Szerintetek ez miért van? Van arra esély, hogy a fiam elég sokszor műtött szívbeteg? Az utolsó kérdésemet egy orvosi cikkben olvastam.
Nem növekszik,és mekkora most ?
Mihez viszonyítsunk ?
'Van arra esély, hogy a fiam elég sokszor műtött szívbeteg?' - ezt nem neked kellene tudni?
Kisse zagyvanak tunik nekem ez a kerdes.
Erre ,ha jól tudom semmilyen értékelhető beavatkozást nem sikerült kidolgozni.
Gondolt el,ha lenne ilyen,annyian állnának naphosszat sorban,mint hétfőn 1-2 oltó pont előtt.
Kicsit úgy hangzik, mintha a kérdés feltevője lene a tini fiú. Végül is mindegy.
Milyen testalkatú? Mert ha duci, akkor lehet csak nem látszik a teljes intim mérete. Ha vérfütyije van, akkor lehet ernyedten kisebb, de erekcióban minden rendben vele. Valószínűleg ezt ilyen korban már nem a szüleivel akarja megbeszélni, így ha ő kéri, akkor menjetek el vele a háziorvoshoz vagy az urológiára, ha az iskolaorvos nem szűrte ki. Megnézik vagy esetleg mérnek tesztoszteron szintet vérvétellel, ha egyáltalán ez a helyes "terápia". De mivel még csak 15 éves, így vannak később érő típusok is. A korabbi szívműtétjének semmi köze nincs a hereműködéséhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!