Akinek a G pontjában van aranyere az egész nap izgalomban van?
Figyelt kérdés
Olvasni, hogy a G pont, ami a legnagyobb izgalmat váltja ki, az a férfiaknál a valagukban van. Ha ott megnyomkodják az nagyon jó, sok pasinak megindul a fityma orgazmusa is ettől. Olvastam kozmóban. Na szóval ha éppen ott nő egy aranyér kelés, az akkor nemi izgalomban tartja a pasikat egész életben:?2021. nov. 28. 22:47
21/27 NTBS válasza:
Nincs olyan helyzet, amit leírsz kedves kérdező. Úgyhogy nem.
22/27 anonim válasza:
" valag... fityma orgazmus... aranyér kelés... "
Nem tudom mit szívtál, de jó anyag lehet...
23/27 A kérdező kommentje:
"Nincs olyan helyzet,"
Szerintem van. Az a kérdésem, ha ez megtörténik akkor létrejöne a kérdésben megfogalmazott szexuálisan felfokozott állapot?
2022. dec. 29. 03:34
24/27 anonim válasza:
Menj valami búzás zsúrra és ott megtanítják a prosztata masszázst.
26/27 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem kellemes a prosztata buzerálása. Maradnék inkább a hagyományos szexnél, ha lehet.
27/27 anonim válasza:
A férfiak G pontja prosztata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!