Akinek a G pontjában van aranyere az egész nap izgalomban van?
Az aranyér egy fájdalmas elváltozás, teljesen mindegy, hol van pontosan.
Ha a farkadon, makkodon keletkezik kóros elváltozás, attól se izgalomba jössz, hanem fáj, mint a k..vaélet.
A férfiaknál a prosztatát szokták amolyan "g" pontnak nevezni, de ez nem jelenti azt hogy ez egy varázs pont amit ha megnyomsz biztos elélvezel. Én biszex (inkább meleg) vagyok szóval kicsit értek a dologhoz. 😀
Igen lehetséges prosztata masszázzal is orgazmust elérni, de nem mindenkinek sikerül (eddig még nekem se igazán). Plusz gyakorlás kérédse.
A prosztata tudomásom szerint beljebb van mint ahol egy aranyér kialakulhat szóval az amit mondasz nem lehetséges.
Az aranyér a záróizom környékén alakul ki, az eröklödés vagy egyéb okok miatt (rossz étrend). A prosztata pedig a záróizomtol beljebb van. Most gondolj bele ha közelebb volna az izomhoz, akkor elélveznél már attól mert összeszoritod a lukad? 🤣
Ez nem igy müködik, szóval mondom amit irsz nem lehetséges.
Max ha esetleg valami daganat lenne a prosztata mellett ami nyomja, de az se orgazmussal járna, inkább fájdalommal.
Ez olyan mint az ha orákig lenne erekcioja az embernek, egy idö után fájdalmas és veszélyes, orvosi beavatkozás szükséges.
Egy daganatot meg alapbol kezelni kell, szoval ja.
Ezt lehet tulelemeztem. 😆
Tesó.
A G pont kb 1 újnyira van a " valagadban "
Az aranyér meg a lyukadnál lyön ki. Aminél még a sz@rás is fáj.
Tehát az aranyérnek köze sincs a G ponthoz.
Felfogod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!