Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Éjszakai bevizelés miatt...

Éjszakai bevizelés miatt elmenjek orvoshoz?

Figyelt kérdés

Körülbelül egy éve éjszaka arra keltem, hogy bepisiltem. Egyszeri dolognak tűnt, ezért túl léptem rajta, de pár nappal ezelőtt megint megtörtént. Kicsit aggódom, mert ezek előtt sosem volt ilyen. Érdemes lenne orvoshoz menni ezzel? Mi okozhat ágybavizelést?

34/F

2021. nov. 25. 01:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, érdemes lenne elmenned. Hasi uh lesz az első, amit az mutat -vagy nem mutat attól függően találja ki a doki merre tovább. Valsz. urológust is célba kell majd venned.
2021. nov. 25. 01:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel laikus vagyok, ezért csak arra tudok gondolni, hogy pl. prosztata-probléma miatt a hólyag nem tud teljesen jól kiürülni.
2021. nov. 25. 04:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehát menj orvoshoz, urológiára nem kell beutaló.
2021. nov. 25. 04:04
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Akár valamilyen rejtett trauma is okozhatja.

Nincs valamilyen stresszforrás az életedben? Párkapcsolati gondok?

Munkahelyi légkör? Szülőkkel, rokonokkal, ismerősökkel, barátokkal tartós feszültség, rendezetlen nézeteltérés? Hivatali helyzetek, ügyintézések?

Akár haláleset is sok mindent elő tud hozni. Visszatérő gyermekkori félelmek, amiket elfojtottál?

2021. nov. 25. 04:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Napközben nincs ilyen problémám ezért nem gondoltam eddig arra, hogy belső probléma lenne, de megnézetem. Az számít, hogy a két eset között sok idő telt el?
2021. nov. 25. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Feldolgozatlanul marad a stressz. Jarj kocogni. Eloszor fel ora is megteszi. A lassu tempo is jo. Hallgass kozbe Neked tetszo zenet!

Bagdi Emoke stresszkezeles c musorat is hallgasd meg youtubon.

2021. nov. 27. 01:49
 7/8 anonim válasza:
0%

Nedves almok.

Tele vagy geszivel

2021. nov. 27. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak nem emlékszel, de álmodban belesétáltál a csapdába?
2022. jan. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!