Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit kell tudnom a Húgycső...

Mit kell tudnom a Húgycső tágításról?

Figyelt kérdés

Első sorba remélem jó topikba írtam ezt a kérdést!?

Sajnos azt veszem észre hogy elég vékony sugárban vizelek. És vizelés után marad valamennyi a húgycsőben. Önkielégítés után sperma is marad valamennyi azt is ki kell "vezetni".

És szerintem tágítani kellene a húgycsövet.

Van valakinek ebben tapasztalata? Arra gondoltam vennék 3 mérető tágítót szex shopból (online).

1: Kell valamilyen síkosító vagy víz is elég?

2: Merev állapotban kell tágítani vagy ernyedt állapotban?

3: Mi a leggyakoribb hiba amit véletlen se ne csináljak?

4: Milyen sűrűn vagy időszakonként kell ezt a műveletet csinálni? Naponta vagy 1 nap többször is?

5: Csak be kell tolnom valameddig és úgy hagyni több időre vagy húzogatni kell?

Elnézést a sok tudatlan kérdésért, de teljesen informálatlan vagyok ezen a téren. És hátha van itt olyan aki keni ezt a témát. Válaszokat előre is köszönöm!

2021. nov. 12. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Indulás az urológushoz, felesleges akár öncsonkításra vetemedned tudatlanságból.
2021. nov. 12. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A húgycsőszűkület, -mint betegség- létezik. Van is ilyen kezelés vagy műtét is, de nem úgy, hogy fogod magad és eldöntöd, hogy ez a bajod! Először menj el szakorvoshoz! Elmondod a panaszaidat és majd ha kivizsgáltak, meg fogja tudni mondani, hogy kell-e egyáltalán kezelni.
2021. nov. 12. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Te nem vagy normalis kerdezo.

Tessek orvoshoz menni, mielott maradando kart okozol magadban.

2021. nov. 12. 17:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszarsz a fájdalomtól
2021. nov. 12. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a leggyakoribb hiba amit véletlen se ne csináljak?"

Ne bűvészkedj vele otthon! Az urológus nem harap!

2021. nov. 12. 17:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Anatómiai okból mindenkinek marad valamennyi vizelet a a húgycsőben.

De így van ez elélvezés után is .

A tágítás nem játék,az egész húgyuti rendszert végig fertőzheted a vesékig.Meg a nemi rendszeredet is .

2021. nov. 12. 18:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben! Meggyőztetek. Nem rendelek ilyeneket. Igazából annyira nem vészes az esetem csak eléggé vékony sugárba vizelek. Nincs akadás vagy szaggatás a vizelés közben (vicces nevén Morse).
2021. nov. 12. 18:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan honnan jött ez az agyrém....
2021. nov. 12. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Magadnak ezt nem tudod megoldani, mert egyrészt a hugycső érzékeny falában kárt teszel, másrészt fertőzést vinnél be, harmadrészt iszonyúan fájna. Ha zavar a sugár, akkor irány az urológia és ott alaposan kivizsgálnak, hogy mi okozhatja és egyáltalán kell-evagy lehet-e kezelni.
2021. nov. 13. 01:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt ilyen gondom. irány az urológia
2021. nov. 13. 14:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!