Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen arcszőrzet ápolókat...

Milyen arcszőrzet ápolókat tudtok ajánlani, lentebb kifejtem jobban..?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el növeszteni de nem viking szakállat szeretnék, hanem ilyen egyszerűt és az lenne a kérdésem milyen olajokat vagy akármit ajánlotok rá…?

2021. nov. 4. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Nő az magától. Legalábbis ha olyan a genetikád. Ha meg nem, akkor úgy is cseszheted. (Az egyik bátyám most 38 éves, még mindig alig látható szakálla van, van talán 100 szőrszála összesen az arcán. Kipróbált mindenféle növesztőt, egyik se használt.)
2021. nov. 4. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem növeszteni szeretném hanem ápolni.
2021. nov. 5. 05:32
 3/4 anonim ***** válasza:

A Google tele van szakállápoló olaj hirdetésekkel.

Személy szerint nekem nincs szakállam, de a helyedben elmennék egy barber szalonba és ott kérnék tanácsot, vagy a Googleben keresnék barber shopot.

2021. nov. 5. 06:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Először is:

Ha szeretnéd növszteni, és azt szeretnéd, hogy jól is nézzen ki, ne legyen foltos meg ilyenek, legyél egszséges. Táplálkozásra nagyon figyelj oda. Hidd el, sokat számít.

Másodszor: Olajat nem muszáj használni, főleg ha rövid szakállat szeretnél. De egyébként bármelyik jó, akár dm-rossmannban is vehetsz, ezek általában semleges olajok illóolajjal. Segítik, hogy ne száradjon ki a bőröd. Nem kötelező, de nem is ártasz vele az arcodnak. Én is használok, nem mindig, de ha igen, akkor tusolás után masszírozok be egy keveset.

2021. nov. 6. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!