Hogyan tudnám visszaállítani a hajam egészségét?
Mostanában elég gyakran, kb.: naponta mostam hajat és azt veszem észre, hogy elkezdett jobban zsírosodni és már nem olyan szép. Jelenleg Syoss sampont használok. Hogyan tudnám visszaállítani a hajam egészségét? Milyen sampont használjak?
17/fiú
Nekem egyszer azt mondta egy szakértő, hogy erre csak az a megoldás, hogyha folyamatosan kihúzom a két hajmosás közötti időt. Nyilván ha otthon vagy, akkor nem olyan gáz, hogy zsíros hajjal ülsz 1-2 napot, és csak utána mosod meg. Bár lány vagyok, de én elkezdtem hintőporozni a hajtövet, mert ez felszívja a zsírt. Arra viszont vigyázz, hogy kellő mennyiséget rakj rá, és ne őszülj bele teljesen. :)
Egyébként azt vettem észre, hogy a fodrászok samponját sokkal jobban viseli a hajam, szóval érdemes lenne az ő véleményüket is kikérni. Illetve gondolom ez nálad is ilyen kamaszkori dolog, pattanás és zsíros bőr/haj talán arra is visszavezethető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!