Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hol csinálnak altatásban...

Fiú (25) kérdése:

Hol csinálnak altatásban fityma fék műtétet Budapesten belül?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok és mivel rövid a fékem emiatt nem voltam még nővel, sokat olvastam a műtétről, azt mondják sokan hogy fájdalmas a tű szúrás, én nem szeretnék magamnál lenni amikor elvégzik ezt az amúgy is kis műtétet. Remélem kapok értelmes válaszokat.

#fityma szerelem szex barátnő szeretkezés kapcsolat lány
2021. okt. 20. 22:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Többektől tudom,mert a műtét után megszoktam kérdezni tőlük hogy is zajlott le. Először is ez sem az SzTK rendelőjében zajlik le,mint sokan gondolnák.A kórházban keres rá a doki időpontot,és elmondja előzőleg milyen vizsgálaton kell részt venni.Laborban vérvétel,ennek az eredménye.Mindenki azt mondta,az érzéstelenitő inyekció nem fáj,

csak kicsit kellemetlen.Pár mp.és zsibbadt is,a több szúrást nem is érezték.A műtét alig 20 perces a papírmunkával együtt.

A doki azonnal távozni szokott,már csak a műtős segitség marad,aki elmondja mit kell otthon majd csinálni.Kamilla teában áztatni,ez gyulladás csökkentő.Betadin oldattal fertőtleniteni. Ha nem vérzik,vannak dokik akik azonnal vissza is húzzák a bőrt.

2 nap múlva zuhanyozni is szabad,a ráfolyó víz nem ártalmas .

Felszivódó varrattal csináják,általában 5 varrat van.Ezek az 5 nap után kezdenek is kihullni.10 nap után már szinte teljesen gyógyult.

Vannak dokik aki új eljárás szerint csinálják.Átvágják a féket,igy elég 2 varrat is. Én azt olvastam 1 prof írásában,a féket teljes le kell műteni,mert ez nem "gumiból " van hogy nyúlni tudjon.Ez végig hozzá van nőve a pénisz törzséhez.Én magam is így gondolom,mert több fiú írta ide,hogy átvágták a féket,de a feszülés megmaradt.

A kérdése az volt.hogyan tovább,újabb műtét ?

Hát akkor most mindenki döntse el melyik a jó megoldás .

2021. nov. 13. 19:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Köszönjük szépen 11es!

Ha felnéz valaki GyK-ra, ilyen válaszra számítana!

Eddigi LEGinformatívabb, LEGhasználhatóbb!

Még1x kösz, haver! :)

2021. nov. 14. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!