Hol csinálnak altatásban fityma fék műtétet Budapesten belül?
Senki nem fel az altatastol, de van kockazata, egy 5 perces beavatkozashoz rettenetesen nagy hulyeseg kitenni ennek a szervezetet, nem beszelve a napokig tarto mellekhatasokrol, de mindegy.
Egyebkent magankorhazban jo penzert biztos van ra lehetoseg kerdezo.
Helyi érzéstelenítőt alkalmaznak.
Igaz nekem lágyéksérvet műtöttek de semmit nem éreztem , még azt se hozzám nyúlnak.
Végig hallottam hogy miről beszélgettek ott és viccelődtek.
Hidd el, nem vészes az a helyi érzéstelenítés. Teljesen felesleges altatást kérni. Érthető, hogy félsz, mert csak a saját szerszámodról van szó, de nyugi, a doki N+1 alkalommal csinált már ilyet, tudja hogyan nem fog fájni.
Én is totál be voltam fosva, hogy így meg úgy lesz szívás.. Éreztem 2 picike szúrást (nem is fájt) majd 10 perccel később már kint is voltam a műtőből.
Ilyenre tényleg nem éri meg az altatás, de persze úgy csinálod, ahogy neked jó.
És a műtét utáni napokról beszélne valaki ?
Mert azért az is fontos, és talán arról beszélnek a legkevesebbet...
Fájni fog utána napokig ?
A pisilés fáj tőle ?
Úgy kell hagyni (nem szabad húzgálni a bőrt hátra) pár napig, vagy minden nap meg kell mosni ?
Stb
Köszi :D
Minden esetben a dokit kell kérdezni erről műtét előtt és után. A kamillás áztatás + Betadine szokott lenni az alap, amit mondani szoktak, de ne tőlünk akard megtudni, mert nem vagyunk orvosok.
Én dorsal incisiot kaptam + állítottak a fékemen. 2 hétig brutálisan nézett ki, 1 hónappal rá már szép volt, 2 hónapra rá meg úgy működött a szerszám, mintha soha nem lett volna baja.
Eleinte nem volt kellemes érzés a gatyában, hiszen csak műtöttek, de amúgy a napi teendőimet nem zavarta igazán.
Hát 7es...
Akkor ennyi erővel ezt a kérdést sem kellett volna kitenni, mert simán megkérdezhette volna a dokitól ha elmegy egyhez.
Igazából azért gondoltam fontosnak, hogy erről is kapjon infót ugyanis, előbb kezd el az ember neten utánanézni ezeknek a dolgoknak, minthogy dokihoz menjen (ezt gondolom te is észre vetted :D)
Csak a "hip-hopp" műtét utáni napokról nem ír senki.
Ha meg elmegy a dokihoz, az úgyis elmondja, de előtte nem feltétlen baj, ha tud 1-2 infót.
Mert ha mondjuk nem kérdez utána, nem néz utána, akkor lehet, hogy simán metélik azt csá.
Szóval...ezért gondoltam fontosnak.
Természetesen köszi a választ!
Ment a zöld.
14 éven aluliaknak csinálnak,mert erre a törvény is előírja .
Ilyenkor 1 napos kórházi befektetés is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!