Rövid fitymafék, vagy fitymaszűkület? Esetleg mindkettő?
Kicsit hosszabb a fitymám, így befedi a makkot teljesen. Hátra tudom húzni fájdalommentesen, de mindig visszacsúszik. Merev állapotban ugyanez a helyzet, ha hátrahúzom kb a felénél elkezd görbülni lefelé a makk, mert hátul a fitymafék addig engedi.
Sosem élveztem igazán a szexet sem így, mert a fitymám félig fedi a makkom erekció esetén, nem marad meg teljesen hatrahúzva. Ha úgy húzok gumit, hogy hátra van húzva pedig kellemetlen, feszülő érzésem van.
Egy esetleges fitymafék műtét-eltávolítás, vagy részleges körülmetélés(teljeset semmiképp sem akarnék,amennyiben lehetséges) mennyi felépülési idővel jár, mennyi időt kell kórházban töltenem? Ezt a TB fedezi, vagy ajánlottabb magánorvost keresni? (150-200 ezret még nem sajnálnék, de láttam olyat, hogy csak az altatás 100ezer ft)
Válaszokat előre is köszönöm!
23/F
persze mert csak az tartja vissza
szokasos lepontozok 31% es 62% meg nem szamitanak ők mindig lepontoznak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!