Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid fitymafék, vagy fitymasz...

Rövid fitymafék, vagy fitymaszűkület? Esetleg mindkettő?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszabb a fitymám, így befedi a makkot teljesen. Hátra tudom húzni fájdalommentesen, de mindig visszacsúszik. Merev állapotban ugyanez a helyzet, ha hátrahúzom kb a felénél elkezd görbülni lefelé a makk, mert hátul a fitymafék addig engedi.

Sosem élveztem igazán a szexet sem így, mert a fitymám félig fedi a makkom erekció esetén, nem marad meg teljesen hatrahúzva. Ha úgy húzok gumit, hogy hátra van húzva pedig kellemetlen, feszülő érzésem van.

Egy esetleges fitymafék műtét-eltávolítás, vagy részleges körülmetélés(teljeset semmiképp sem akarnék,amennyiben lehetséges) mennyi felépülési idővel jár, mennyi időt kell kórházban töltenem? Ezt a TB fedezi, vagy ajánlottabb magánorvost keresni? (150-200 ezret még nem sajnálnék, de láttam olyat, hogy csak az altatás 100ezer ft)

Válaszokat előre is köszönöm!

23/F

2021. okt. 20. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj urológus szakorvoshoz, ő tud tájékoztatni majd téged. Úgy tudom helyi érzéstelenítéssel szokták végezni a műtétet. A teljes gyógyulás kb 2 hét szokott lenni, természetesen kell menni kontrollra.
2021. okt. 20. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
sajnos rutin mütétnek veszik 1napot vagy max ott metélést ne engedj mert nincs nagy gond de ugy is arra akarnak rá venni, max fék vágásban menj bele masba nem
2021. okt. 20. 19:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Fék vágás akkor valószínűleg megoldaná a problémám azt mondod?
2021. okt. 20. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

persze mert csak az tartja vissza

szokasos lepontozok 31% es 62% meg nem szamitanak ők mindig lepontoznak :D

2021. okt. 20. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!