Szívritmuszavarral küszködik itt valaki?
Figyelt kérdés
Tegnap jöttem haza a korházból.
Elvileg nincs gyógyszer rá.
Nem akarom elhinni.
Valaki segïtség?
Felesleges kommenteket nem kérek!
2021. okt. 19. 08:16
11/17 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem dugdoznak belém semmilyen katétert.
Az felejtős.
2021. okt. 19. 11:07
12/17 anonim válasza:
Mennyi idősen jött elő a szívproblémád és mióta tart?
Vannak-e lelki-mentális tényezők, szívgondoknál gyakoriak?
13/17 A kérdező kommentje:
12/12 írtam üzenetet
2021. okt. 19. 17:54
14/17 anonim válasza:
Szia. Nekem is van szívritmus zavarom. Eddig semmi hátrányom nem volt még belőle
23f
15/17 anonim válasza:
Én is ritmuszavarral élek, nekem mellé szívbillentyű-probléma is van, illetve utóbbi okozza előbbit. Gyógyszert szedek, emellett is előfordul, szerencsére ritkán, extrém magas, 200 körüli pulzussal járó, rohamszerű panasz, ilyenkor úgy érzem, kiszakad, felrobban a szívem, nem kapok rendesen levegőt és szorít is a mellkasom. Egyébként a szívem a terhelést, s sportot sem bírja igazán, ezért aggódom is, hogyan bírja majd egyszer a várandósságot, ha lesz ebben részem....
16/17 A kérdező kommentje:
Megkoszonnem, ha azok akiknek írtam üzenetet válaszolnának!
2021. okt. 20. 19:25
17/17 anonim válasza:
Szia..én ezzel vagyok kórházban jelenleg.a szívultrahang csak a jövő héten lesz.Neked hogy alakult a sorsod? Én teljesen magam alatt vagyok.49 éves vagyok még csak.soha nem dohányoztam,ittam sportoltam....és tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!