Mi lehet a péniszemmel?
Figyelt kérdés
Néha néha előjön a makkon pirosos területek ami viszket és elég szagos is ilyenkor. Mosom rendszeresen intim mosakodót is használok tehát nem tudom mi lehet a gáz. Elfogok menni orvoshoz ez inkább kíváncsiság hogy mi lehet2021. okt. 13. 20:43
1/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nemi életet élsz?
2/11 A kérdező kommentje:
25 és igen, házas vagyok.
2021. okt. 13. 20:49
3/11 anonim válasza:
Ebbűl még baj is lehet more 🙃 főleg ha harmadik fél által hozott nemi cucc.
4/11 anonim válasza:
A feleségednek nincsenek panaszai? Abból ítélve hogy hol feltűnik, hol eltűnik, nagyon úgy néz ki hogy ping-pongoztok valami std-vel. Mind a kettőtöknek el kéne menni orvoshoz hogy ne adogassátok egymásnak.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy harmadik fél lenne a dologban, nem igazán vagyunk olyanok
2021. okt. 13. 21:06
6/11 anonim válasza:
Magadról csak tudod testvérem 🙃 az asszony meg mindíg sötét ló. Kolléganőm most szopta be pont így. Nem ritkaság. Asszem velem is előfordult régebben....
7/11 anonim válasza:
Be kell menni az orvoshoz. Ebből még körülmetélés is lehet, ha nem javul.
8/11 anonim válasza:
Gombás fertőzés, gondolom neki is van. Egymást fertőzitek.
9/11 anonim válasza:
#3;6 a stílusodból kiderül, milyen vagy te és a közeged, nálatok nem meglepő, hogy ilyen történik, és értem hogy te is csak magadból tudsz kiindulni, de az ilyen esetek csak nálatok fordulnak elő ilyen nagy arányban.
Kérdező: egy nő sokkal könnyebben szed össze bármilyen nemi fertőzést, nem kell ahhoz harmadik fél. Menjetek el mindketten orvoshoz, mint ahogyan előttem is írták, hogy ne legyen ebből nagyobb probléma.
10/11 A kérdező kommentje:
Persze megyünk mindenképp csak most várni kell az időpontokra :) Egyébként érdekes mert mára el is múlt. Tehát néha előjön aztán másnapra eltűnik.
2021. okt. 14. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!