Dehogy is okoz sérülést. Nem porcelánból van. Ami nem fáj, az biztosan nem árt.
Jó helikopterezést! ;)
2021. máj. 2. 08:02
2/10 anonim válasza:
Jó annak aki tudja pörgetni. Nekem vérfa$zom van, azon nincs mit pörgetni sajnos. Amúgy mégis mi bajod lehetne? Sokan súlyokat aggatnak rá, pumpálják meg még vagy egy tucat módon gyötrik hogy hátha pár milliméterrel nagyobb lesz. Ebből el tudom képzelni hogy gond lehet, de egy sima fa$zhelikopterezésből semmi bajod nem származhat.
2021. máj. 2. 08:08
3/10 anonim válasza:
Ez az a játékszer amelyik mindig kéznél van.
2021. máj. 2. 08:10
4/10 anonim válasza:
Ha a kezeid között végzed, semmi bajod nem lehet.
(Más lenne a helyzet, ha pl. borotvával pörgetnéd. Hahaha!).
Nyugodj meg.
2021. máj. 2. 08:34
5/10 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, ha nem tépkeded :) szerintem nagyon sokan csináljuk ezt, ha már kéznél van.
2021. máj. 2. 08:44
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket. Tehát akkor ha megsérül egy ér vagy ideg a péniszben az egyből észrevehető? Sajnos az utóbbi napokban merevedési gondjaim voltak és próbálok rájönni hogy ez a sok szorongás miatt van vagy szervi elváltozás van a háttérben. Merev állapotban soha nem hajtogatom, soha semmilyen súlyt vagy bármi egyebet nem használtam. Igazából eddig soha semmi bajom nem volt. Egyik napról a másikra jelent meg ez a probléma.
2021. máj. 2. 09:06
7/10 anonim válasza:
Attól, hogy ernyedt állapotban tekergeted semmid nem sérülhet meg. Viszont nagyon hamar megmerevedik, de ebben az állapotában is nyugodtan tekergetheted körbe-körbe, jobbra-balra. Ettől sem lesz semmi baja. Amit eltörésnek neveznek, az tényleg fáj, de annak a kiváltóoka valóban egy más helyzetből eredő erőhatás. Súlyokkal nyújtani semmi eredménye nincs, ne is csináld.
A merevedési gondjaid lehetnek pszichikai eredetűek (pl. félsz, hogy eltörik), vagy más okból is. Ha pár hét múlva sem javul, menj a háziorvoshoz és ne szégyelld előadni neki a problémádat még akkor sem, ha a nővérke is hallja. Ők ebből nem csinálnak viccet a hátad mögött sem. Ők ilyen esetekkel akár mások esetében is találkozhatnak. Azért tanultak, hogy gyógyítsanak.
2021. máj. 2. 09:29
8/10 A kérdező kommentje:
Voltam urológusnál. Megvizsgált és nem talált semmi kórosat. Ez a dolog nemrég óta tart, múlthét hétfőtől. Első három nap se nappal se éjszaka nem volt erekcióm és úgy össze volt menve mintha hidegvízbe lennék egész nap. Tegnap már volt hajnalban merevedésem, meg ma is, viszont amikor kimentem a mosdóba hogy leteszteljem akkor lelankadt. Szóval hála Istennek javulgat csak azt nem értem hogy a pszichés dolgok hogy tudnak hatással lenni az éjszakai és hajnali merevedésre.
2021. máj. 2. 09:41
9/10 anonim válasza:
Baszod. Én fát is szoktam vele vágni. De ha feláll, a szöget is azzal verem be a vasbetonba.
2021. máj. 2. 09:54
10/10 anonim válasza:
A pszichés dolgok is tudnak erre hatni. Az említett "tesztelés" eredménye ne szomorítson el, hiszen a merevedés gyakorisága sem egyforma az életkor előrehaladtával. Ha urológus nem állapított meg rendellenességet, akkor nyugodt lehetsz, de ha ismét panaszod (problémád) jelentkezne, akkor menj ismét orvoshoz. Most hány éves vagy? Ha már közeledsz a 20-hoz, akkor ne izgulj, de én nem vagyok orvos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!