Egy apa meddig fürödhet a kisfiával?
Apák válaszára lennék kíváncsi akiknél természetes az együtt fürdés.
Hány éves korig lehet?
amíg tiszta nem lesz
komolyra fordítva, ameddig a gyereket nem zavarja. vagy mire gondolsz? meg akarja erőszakolni a saját gyerekét, vagy mi? szerintem ilyen normális szülőnek eszébe nem jutna, akinek meg igen, annak tök mindegy hogy fürdenek-e együtt vagy sem
egyébként szerintem a szülők nem szoktak együtt fürdeni a gyerekükkel (bár lehet, de nálunk nem volt szokás), de tesók már annál inkább
amíg kényelmesen elférnek együtt a kádban
1-1.5 éves korig be szokták venni a kádba magukhoz az apák a kicsiket. De ahol zuhanyzó van,ott erre nincs is lehetőség .
Az egy neműek ne legyen egymás előtt szemérsek,inkább ez lenne a lényeges .Többször láttam már,termál fürdők közös zuhanyzóiban együtt zuhanyoztak,minden probléma nélkül .
Jah,és meztelenül voltak .
Én sokat fürödtem együtt egyszerre mindkét fiammal. Aztán valahogy leszoktak róla. Nem fertünk.
Ha úgy adódik, akkor az uszoda zuhanyzójában most is együtt zuhanyzunk meztelenül. 58.
Mire iskolába megy a gyerek már nem kicsi,már bőven egyedül kellene fürdenie.
10 éves kor alatt elmegy,de már egy 8-10 éves sem kisgyerek,már ott sem kellene
Én fürdettem a lányaimat mindenhol (tetőtől talpig), ők megmosták a hátamat, de közös kádban sohasem voltunk.
Ha fiaim lettek volna valószínűleg ugyanez lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!