Szív problémám lehet?
32 éves férfi vagyok, az utóbbi időben nagyon stresszes vagyok, és egyre többször érzek mellkasi nyomást bal kéz zsibbadàst , de régen pánikbeteg voltam évekig, és most hetek óta megint a szorongás érzést érzem, ma azt hittem infarktusom van , nehezen kaptam levegőt, halálfelelem szédülés mellkasi nyomás bal kéz zsibbadàs,
Mit csináljak?
Őszintén szólva nem tudom mi lehet problémád, feltételezem hogy rengeteg oka lehet ennek. Nem kell megijedni ilyen helyzetben, hanem elmenni egy szakorvoshoz, aki mindent pontosan elmond és megnyugtat téged, válaszol minden kérdésedre. Azt hogy gyorsan menj azért írtam, mert a szívvel, annak egészségével nem szabad játszani, nem szabad halogatni a dolgokat hetekig, hónapokig, ki tudja mi állhat a háttérben.
1-es voltam
Ja értem .
De terhelésen semmi gondom nincsen, jobban inkább akkor mikor egyedül vagyok, barátnőmmel elég rossz a kapcsolatom mostanában, de ma lefekudtunk 1 órát végig nyomtam simán, semmi szívpanaszom nem volt , szóval ezért furcsallom az egészet. Régen nagyon sok trauma ért
Így van.
Tudnánk privátban beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!