Kinek milyen tapasztalatai vannak a sildenafil gyógyszerekkel?
A hatásmechanizmusát ismerem, de miket érdemes még tudni róla? Tényleg mindegyik drága?
Gyógyítja is a merevedési zavart?
Alkohollal nyilván nem lehet kombinálni, viszont mennyi időnek kell eltelnie alkoholfogyasztás és a gyógyszer bevétele között?
Ki mennyi ideig szedte?
Keményebbé teszi az erekciót, maximálisan megmerevedik tőle a pénisz, illetve teljesítményfokozó hatása is van?
Kiknek nem válhat be?
Tapasztalatom 62 évesen : (nem vagyok szétplöttyedt, bocs)
Nőtlen vagyok és csajozok, sokat.
Én kb 18 éve nyomom a potnövelőket. Mindet kiróbáltam, ami itthon elérhető volt. Semmi bajom tőlük, mind a mai napig. Kifogástalanul működik a cerka akkor amikor kell és elég sokáig. Sokszor egy óráig is áll, feltéve hogy a lány is foglalkozik vele(m). Van hogy elélveztem, utána egy ksi pihi, 15-30 perc, majd újból szeretnénk, a bnőm megoldja a kicsi szájával és mehet tovább :-)
Ami felgyorsítja a hatást, ha félbetöröm és így szétolvasztom a számban és úgy öblítem le ásványvízzel. Akkor kb 15-20 perc után már jó vagyok.
Tehát én nem elemzem túl, hogy mire hogyan hat még, élvezem az életet így és kész.
Alapból magas vérnyomásos vagyok nagymama-anyai ágon, mindhármónknak végig 160 körüli de stabilan ennyi és ez a fontos a stabil vérnyomás. Azoknál gond, akiknél hirtelen ugrál, náluk lehet baj.
Volt hogy mértem tablettaelőtt, ált. 160. Utána 2-3 órával pedig lement 135-140-re. Úgyhogy ez a része sem izgat.
Én 58 éves vagyok,3 éve vagyok együtt a párommal.
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy elég a heti egy szex.
Kivagyok éhezve rá, akkor tudok teljesíteni, működik a szerszám, de sokszor nem sikerül.
De azért ennél többször szeretném csinálni.
Az 50mg-os felét vettem csak be párszor, de az kevésnek bizonyult.
Beszéltem az egyik kollégával, aki 50mg-osat szed be.
Illetve azt mondta, hogy Ő már délután 4-5 óra körül beveszi, s akkor jó a hatás este.
Mit javasoltok?
Mennyit szedjek be, s a szex előtt mennyi idővel?
Kipróbáltam akkor az 50mg-os Sildenafil-t.kb.1 órával előtte vettem be.
Müködött,tudtam teljesíteni.
Ennek ellenére azért érdemes elmenni urológushoz,kikerni a vèlemènyét?
Amúgy évente soktam járni,egy kis prosztata nagyobbodásom van.
Sajnos egész nap úlőmunkat végzek,s ez sem tesz jót.
Olvasgattam,hogy azert 58 éves kor körül már a ferfiak nagy százalékánál vannak kisebb gondok,persze soknál nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!