Pfizer oltást kaptam az elsőt és hogy véd E valamit vagy sem az első oltas és mennyi időn belül?
Véd, de csak kb. a maximális védelmének a 60 %-áig, tehát mondhatjuk, hogy valamivel több, mint feleannyira véd, mintha már mindkettőt megkaptad volna. (Ez a delta előtt volt érvényes, azóta nem olvastam erre vonatkozó tanulmányt, szóval lehet, hogy változott.) Kb. az oltás utáni 1-2 hétre alakul ki ez a védettség.
A második oltás után 2 héttel éri el a teljes hatásfokát.
Kb néhány hónap alatt leszel vérzékeny, és fognak az izületeid fájni kegyetlenül. Meg szédülni fogsz , néha rosszul leszel és hányingered lesz.
VAn a facén egy olyan csoport hogy " Pfizer mellékhatások ", lépj be és sok mindent megfogsz tudni, de biztos hogy elszörnyűlködsz hogy mit csinál az oltás. !!!
3. Lépj ba abba csoportba és majd meglátod hogy milyen panaszok vannak.
Azokat nem én írom hanem több ezer ember leírja hogy milyen problémája és betegsége lett az oltás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!