Hogyan mondjam el anyáméknak, hogy fitymaszűkületem van?

Így: Anya, fitymaszűkületem van!
Nem szégyen, nem fognak leszidni, jobb ha tudják és mielőbb segíteni lehet rajtad.

Édesanyám, édesapám! Van egy egészségügyi problémám. Úgy hívják, hogy fitymaszűkület. Mi a teendő ilyenkor?
Édasanya - édesapa: Semmi baj, édes fiam! Másnak is volt már ilyen problémája. Ne aggódj, bejelentkezünk az orvoshoz és majd ő elmondja, hogy mi a teendő.

Egyetértek előzőekkel, azonban nem is biztos, hogy műteni kell. A te korodban még elég tágulékony a fityma, ha még csak alig serdültél le, akkor még talán megúszhatod a műtétet is.
Olvasd ezt el! Aki írta a hosszút, az keni-vágja a témát, talán neked is tud segíteni...
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..

Csak óvatosan a doktorokkal, engem körümetéltek és nagyon ronda is lett és mereven fáj is, ha használnám :(
Próbálni kell tágítani a bőrt, nem reménytelen az eset!

Igaza van az utolsónak, rengeteg doki csinálja ezt, hogy odamegy valaki, hogy rövid fék, meg enyhe szűkület, tökmindegy, egyből teljes körülmetélést akar csinálni, pedig annak azért sok kockázata van, nekem is nagyon ronda lett és sok bajom van vele :(
Ha teljes körülmetélést akarna a doki csinálni, hagyd ott és keress tisztességes orvost!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!