Attól még lehet gyerekem ha nekem nincs valami sok spermám?
11
Abszolút nem érdekel a hozzád hasonló szövegértelmezési problémákkal küszködő egyedek pontozása. Tehát akkor mire gondolt a kérdező, amikor azt írta hogy nem valami férfias? Mert látom te vagy itt a helyi nagypofájú. Igaz olvasni tudsz, csak szöveget értelmezni nem, így várom válaszodat, hátha a gyökérségen kívül más is jön ki belőled.
Neked jut addig az agyad, hogy ha valaki nem férfias, akkor azonnal a pénisz méretére gondolsz.
Talán mondjuk, testszőr, arcszőrzet, megjelenés, határozottság stb. Van egy pár dolog amire kapásból lehet gondolni. Ezt a dolgot rajta kívül senki nem tudja, legalábbis én nem tudom megmondani az utcán a férfiakról hogy valakinek mekkora, de örülök hogy én vagyok az aki nem tud szöveget értelmezni. :D
Nos, nem tudom hogy a kérdéshez hogyan kapcsolódik az hogy a kérdezőnek kevés az ondója és az, hogy hogyan néz ki, vagy hogy éppen mennyire határozott. Ezeknek semmi köze az ondó mennyiségéhez. Tehát a te monológod is ebben a formában egy nagy 0. Tehát beleállsz más emberekbe, leírod ugyanazt, csak a péniszméret helyett arról írkálsz, hogy ki hogy néz ki, meg mennyire határozott. Biztosan a határozatlanság az ondómennyiség alacsony mivoltja. Agysebész vagy te is ezek szerint.
Szóval most olvasd el kétszer azt amit te magad írtál, értelmezd (másodjára elvileg menni fog neked is, a saját írásod talán elsőre is), aztán mielőtt itt elkezdesz okoskodni tarts egy kis önvizsgálatot, mert valószínű hogy kevésbé vagy okos mint amilyennek gondolod magad.
Ha pedig a kérdező azt írja, nem valami férfias, attól ő még gondolhatja azt, hogy azért kevés az ondómennyiség, mert kicsi a pénisze. Mert feltételezem azzal ő is tisztában van, hogy nem külseje és nem is a határozottsága befolyásolja az ondómennyiségét. Ezért érdekelt volna a kérdezőnek a válasza, csak sajnos ezen az oldalon az ember mindig belebotlik ilyen hozzád hasonló agysebészekbe.
Szerintem akkor gondolkozz el egy kicsit azon amit írtál. Kicsi a farka ezért nem férfias, vagy ezért gondolja azt hogy kevés az ondó stb.
Örülök hogy te teljes egészében feltételezésekbe bocsátkozol. Vagy a kérdező fejében lévő dolgokat pontosan tudod? Bocs, de nem. Szóval amíg én konkrétan kérdezek, és lényegi dolgokat akarok megtudni, addig te feltételezésekbe bocsátkozva kérdezgetsz másokat a farokméretről, és totális feltételezésekbe bocsátkozol. A kettő között azért vannak nagy különbségek. Mégpedig a tények. Kiemelem neked a szót kedves agysebész, TÉNY.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!