Attól még lehet gyerekem ha nekem nincs valami sok spermám?
Figyelt kérdés
Van azért de nem valami sok. Ez hátrány ha valaki gyereket is akar?2021. aug. 26. 10:23
1/17 anonim válasza:
Nem mindegy,hogy a sperma vagy a spermium kevés. Nem tudom,mit jelent hogy nem valami sok,de el lehet menni kivizsgáltatni magad, termékeny vagy-e.
3/17 A kérdező kommentje:
29, és nem valami férfias
2021. aug. 26. 10:55
4/17 anonim válasza:
Hogy érted, hogy nem valami férfias? Kicsi a péniszed?
5/17 anonim válasza:
Az ondód kevés vagy konkrétan a spermaszám? Előbbi a férjemnek is kevés, mikor gyereket terveztünk, elment megnézetni és konkrétan alig tudott mintát adni, mégis teljesen jók lettek az eredményei. És 3. hónapban teherbe is estem.
6/17 anonim válasza:
Az ondód kevés, vagy a benne lévő spermium kevés? Ha az első akkor nincs nagy gond, az ondó mennyisége függ attól is hogy milyen gyakran ürül stb. Azt meg hogy kevés benne a spermium csak orvos tudja megmondani.
7/17 anonim válasza:
4-es a férfiasság nem a pénisz méretétől függ.
8/17 anonim válasza:
7
Ezt értem, és a kérdésem annak ellenére, hogy 0-ra lett pontozva, nem rossz szándékú kérdés volt. Azért kérdeztem azt amit, mert leírta hogy hány éves és hogy nem valami férfias. Nem tudom hogy itt mire gondolt a kérdező.
9/17 anonim válasza:
Ha tudod hogy a kettő nem függ össze, akkor miért is érdekes hogy mekkora a farka?
10/17 anonim válasza:
9
Akkor újra leírom, mert ezek szerint a szövegértelmezés nem az erősséged. A kérdező azt írta, nem valami férfias. Na most azon túl, hogy kevés az ondója és ez egyébként szintén nem a férfiassággal függ össze, érdekelt, hogy mi volt a kontextus amikor azt írta, hogy nem valami férfias. Így már érted? Sikerült másodjára értelmezni, vagy leírjam még 1 alkalommal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!