Krosszarcu kérdése:
Mivel kenjem be a viszkető herezacskómat? F47
Figyelt kérdés
Tavaj is volt ilyen de akkor megvakartam és elmúlt. Most meg nem.2021. aug. 24. 20:33
21/39 anonim válasza:
Biztos ismeritek azt az érzést amikor már megőrül az ember mert nem lehet odanyülni. Olyankor baromi jó ha az ember el tud menni a mosdóba és nem a piszoárhoz megy hanem a fülkébe ahol lehet egy kicsit vakargatni, morzsolgatni, esetleg valamivel lekenni vagy lefújni amitől talán megenyhül.
23/39 A kérdező kommentje:
Nem látjátok, ott a gyógyszer ami elmulasztaja!!!
2021. nov. 1. 11:00
24/39 anonim válasza:
Este már jobb híján előkerült a torma is...
26/39 A kérdező kommentje:
Nem tart az Elocom használt.
2021. nov. 11. 19:23
28/39 anonim válasza:
Ma este már odáig fajultam, hogy semmi savas nem volt itthon. Se ecet, se torma, se alkohol se szájvíz se semmi ilyesmi.
Így a ma esti túlélést egy kis narancs hozta. Két gerezd levével marattam le ma este, hogy tudjak létezni.
Valamelyik nap 20 as ecettel adtam neki. Kiszáradt baba törlőkendővel vittem fel. Először csak pontokon szúrkált aztán elkezdett égetni és marni perceken át. Teljesen ki is fehéredett ott a bőröm. Ez igazi szenvedés volt, nem csak simán csípett hanem szó szerint mart.
Azt hittem megőrülök de utána napokig nem viszketett.
30/39 anonim válasza:
Olvastam itt, hogy valami olyan kell ami megmarja.
Habanero-s tabasco volt itthon. Nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!