Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak az apum túlsúlyá...

Mit csináljak az apum túlsúlyával?Hogy ösztönözzem őt ha nem ért a szép szóból?

Figyelt kérdés
Apum 48 év körül van és nagyon el van hízva és azért naponta lemegy egy két söröcske is neki a rengeteg kaja mellett.Forgó cserére vár és egyre jobban hízik el,(volt olyan orvos aki már el sem vállalta ez miatt) attól félek ebből nagyon nagy gondok lesznek a műtét után.

2021. aug. 17. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem TE a világon SEMMIT nem tehetsz, ha Ő nem akarja. NEKI kell akarni! Nekem is van ilyen - távolabbi - ismerősöm.

Szentbeszéd, papolás... aztán vagy kés alá megy magától, vagy belehal (esetleg másba, akár a túlsúly szövődményeibe, infarktus, rák, stb. stb.), vagy elcsapja egy autó, vagy leugrik valamelyik tizemeletes tetejéről...

Amúgy a napi rendszeres alkoholfogyasztás is kezdődő alkoholizmus, nem kell ahhoz napi 10 üveget meginni.

2021. aug. 17. 18:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Van egy doki ismerősöm ő szokta azt mondani,a túlsúly többnyire lemegy,csak az nem mindegy,hogy teszel érte vagy majd fekvőbetegként adod le.

Tudom hogy ez nem vigasztal,de ha nem tudsz rá hatni,őt meg nem érdekli akkor nem nagyon tudsz mit tenni.

2021. aug. 17. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!