Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire fájdalmas a letapadt...

Mennyire fájdalmas a letapadt fityma felrántása?

Figyelt kérdés

Mennyire érzéstelenítik el?

Mire kell számítani utána?

2021. aug. 12. 11:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Világ le fájdalmasabb dolga a felrántás. Érzéstelenítés után gömbös szondával szoktak óvatosan alá nyúlni, körben leválasztani és úgy hátrahúzni, majdpedig kitisztítani. Úgy se kellemes, de korszerűbb helyeken így végzik.
2021. aug. 12. 17:25
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
Érdemes lenne kádban furdeskor jól kiaztatni minél több ideig és utána óvatosan magadnak apránként lazítani... nekem a te korodban sikerült így megoldani
2021. aug. 13. 07:49
 13/25 anonim ***** válasza:
78%
2 böreteg szet tepese szval rohadul faj. Ha 12 vagy kesz el verni picit mindig lejebb ne fajon arra figyelj es helyre all hamar
2021. aug. 13. 18:53
 14/25 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon faj de muszály
2021. aug. 15. 09:41
 15/25 anonim ***** válasza:
97%

Nekem csináltak ilyet, olyan 6-7 éves koromban és rohadtul fájt. Emlékszem, üvöltöttem, még miután kijöttünk a rendelőből is.

Nyilván, a szülő a legjobbat szeretné a gyerekének, de sokszor nem tudja, milyen lehetőségei vannak, ilyen helyzetben meg még nehezebb erről beszélni pláne egy kiskamasz gyerekkel az ő péniszéről. Próbálj meg te a szüleid elé állni, és legyél te a felnőtt, mondd meg, hogy mit szeretnél, és hogy nem fogod hagyni, hogy felrántsák a fitymádat. Mondd, hogy van más megoldás, és olyan helyet kell keresnetek, ahol ezt csinálják. Szerintem érdemes megpróbálkozni egyetemi klinikával, ahol az orvostanhallgatókat is tanítják, hátha ott megoldható korszerűbb módszerrel is, hiszen azt is meg kell tanulniuk (nem tudom, csak ötlet).

Kitartást és sok sikert.

2021. aug. 25. 16:05
 16/25 anonim ***** válasza:
84%
A kínok kínja!
2021. szept. 18. 03:59
 17/25 anonim ***** válasza:
94%
Inkább aztasd ki jól a kádban furdeskor és magadnak apránként lazítsd
2021. szept. 18. 05:31
 18/25 anonim ***** válasza:
78%
Az enyémnek is kellett nagyon sírt
2022. febr. 12. 21:46
 19/25 anonim ***** válasza:
84%
sajnos az hogy kellet tulzas mivel uj tezisek szerint 10 fölött megoldja maganak minden fiu csak par tulbuzgo haziorvos (nő) szereti kezbe venni mert 100bol 2 férfi csinalja meg többi női orvos lesz
2022. febr. 13. 12:08
 20/25 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon fáj de sajnos nincs más megoldás az én fiamnak is fel rántották
2022. febr. 16. 19:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!