Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kicsit úgy érzem, hogy be van...

Kicsit úgy érzem, hogy be van gyulladva a bal herém. Ez az?

Figyelt kérdés
Mikor futottam, akkor érztem meg, hogy fáj és nem tudom annyira jól elmagyarázni de érzem, hogyha valami be van gyulladva. Nem vagyok lázas és a fájdalom nem is elviselhetetlen de eléggé bele tud hasítani azért, és érintésre sem fáj, nincs bedagadva se belilulva. Fogalmam sincs mitől lehet. Prosztatagyulladásom volt egy jó ideig de már nagyjából kilábaltam belőle és amúgy is csak a legelején volt herefájdalom, de ott nem éreztem azt, hogy be lennr gyulladva.

2021. aug. 10. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Korod ?

Nem Faj mas is gerinc pl?

2021. aug. 10. 22:04
 2/7 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy a csípőmből vagy a lábamból sugárzik mert ma nagyon sok nehezet kellett emelgetnem

19 vagyok

2021. aug. 10. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az lesz a gond nalam is volt ilyen 3-4napig tartot de sajnos könnyen visszater vigyaz magadra ha valami van irj Nyugodtan ram
2021. aug. 10. 23:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem fáj a heréd, nincs megdagadva, a herezacskó ott kivörösödve, nem forró, akkor az nem heregyulladás
2021. aug. 11. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Covid-os vagy.

Azért fáj a heréd.

2021. aug. 11. 10:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Már nagyjából elmúlt
2021. aug. 11. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet érduzzanat is, urológussal megnézetném azért, főleg, ha újra előfordul.
2021. szept. 8. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!