Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szeretném kérvényezni a...

Szeretném kérvényezni a elköttetést vajon engedni fogják?

Figyelt kérdés

20 éves férfi vagyok és nem poénból akarom, 1 éve volt elég komoly vízsérvem meg mellékhere gyulladáso. Emiatt már nem érzem magam a réginek, szinte minden nap fáj egy pár órát a hérém, egy a szabadságomat is korlátozza.

. Nem tudok edzeni, biciklizni ugyanis belázasodik egy napra, attól félek, hogy megint kivesz a munkából is.. tervem az, hogy bankba rakni ha már labilis az egészségem, hogy legyen egy fix hátterem, majd a jobb herémet mivel baj van kivetetni, vagy akár mindkettőt, egyiket gondoltam másikat elkötni, de ha nincs akkor biztos nem áll fent a lehetősége, hogy baja lesz vagy össze forr az elkötés és végül nem kívánt terhesség lenne a vége. Van benne egy kis kényelmi szempont is bevallom, de legnagyobb bajom a akadályoztatás... Így, hogy lenne hátterem már ha van élő spermám véleményének az elkötésbe?

2021. aug. 7. 09:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

10-es ne írj f@szságokat! Petefészket kell kivetetnem, nem a méhemet! Az elhalt peték okozzák a menstruációt, látom lepontoztatok, de magyarázat már csak ilyen hülyeség születik mint a 10-esé. :)

Betöltöttem a 18-at, magánorvosokból meg sok van, már csak ki kell utaznom külföldre és ott nem kérdeznek ilyen hülyeségeket hogy miért? Saját döntés, saját élet. És még fiatal vagyok, élni akarok nem szenvedni. :))

2021. aug. 8. 15:38
 12/20 A kérdező kommentje:
Tegnap sima hétköznapi problémán felidegesítettem magam estére, Mád még isfájdult mint állat meg duplájára dagadt, 2kor tudtam elaludni mert nem mertem elaludni, hogy mi vár reggel.. Nem hiszem el, hogy nincs az a pénz, hogy elintéze valaki alapírokat.. magán urológushoz tervezek menni, ő megértheti jó pénzért?
2021. aug. 9. 09:08
 13/20 anonim ***** válasza:

van ahol pénzért megcsinálják

nézz utána

2021. aug. 9. 18:55
 14/20 anonim ***** válasza:
csak külföldön
2021. aug. 9. 18:56
 15/20 anonim ***** válasza:

9#

A méhet nem távolítják el a sterilizálás során, és (sajnos...) minden pontosan ugyanúgy működik tovább, csak éppen gyerek nem lesz. Én PMS-el küzdök, borzalmas görcsökkel, úgyhogy tapasztalat...

Esetleg ami neked ajánlható, ha a menzesztől meg akarsz szabadulni:

- hormonos spirál (részletes kivizsgálás kell előtte, és drága - de hosszú távon megéri - van már nem szült nőknek való méret is)

- Injekció (szintén kivizsgálós, az emberek egyik fele imádja és tökéletes nekik - másnak nem válik be. Ha panaszt okoz, hónapok kellenek, mire teljesen kiürül a szervezetből)

- van egy itthon nem elterjedt, de talán magánklinikákon elérhető módszer: bőr alá helyezett implant. Ezt orvos helyezi be, azt hiszem, valami 5 évig hatásos, és ha bármi panaszt okoz, eltávolítható, és minden helyreáll.

2021. aug. 10. 21:08
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

9#

Most látom, hogy petefészekre koncentrálsz.

Rossz hírem van: nagyon durva tünetekkel jár, ha eltávolatják. Menopauza annak minden gyönyörével. Azaz klimax. Csontritkulás, hőhullámok, stb.

Pocsék dolog nőnek születni :(

2021. aug. 10. 21:10
 17/20 anonim ***** válasza:

12#

A te eseted speciális, úgyhogy lehet, hogy nem is kell nagyon a dokit győzködnöd.

Mostanában viszont csinálnak ilyen próbavesztegetéseket a dokiknál, aztán ha bedőlnek, akkor feéjelentik őket - tehát ne lepődj meg, ha bizalmatlanok lesznek. Légy óvatos.

2021. aug. 10. 21:13
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
15-ös ezek a lehetőségek számomra nem alkalmasak ugyanis nem akarok hormont szedni (ezért is írtam hogy nem védekezek, mert nincs mivel, töbnit nem ragozom). Klimax nem fog kialakulni, ugyanis vannak természetes alapanyagú étrendkiegészítők stb. És a petefészekből csak az összes pete (kb 500 db) lesz kivéve, nem pedig a petefészek így se menstruáció, se menopazua nem léphet fel. Én ezt tervezem, kérdés hogy lesz-e rá elég pénzem. Drága dolog ha egy nő nem akar szenvedni évtizedeken keresztül és aggódni hogy mikor lesz terhes ami tönkreteszi a testét, lelkét és életét. Bárcsak férfi lehetnék.
2021. aug. 10. 21:51
 19/20 anonim ***** válasza:
59%

18#

"Klimax nem fog kialakulni, ugyanis vannak természetes alapanyagú étrendkiegészítők stb. És a petefészekből csak az összes pete (kb 500 db) lesz kivéve, nem pedig a petefészek így se menstruáció, se menopazua nem léphet fel."

Akkora szamárságokat képzelsz, hogy a haja égnek fog állni a dokinak. Akkor egy ismétlés 7. osztály biológiából, ugyanis nekem pont szakmám.

1. A természetes étrendkiegészítőket b-hatod ezesetben: azok arra jók, hogy akinél gyengül a petefészekműködés (de megvan!) a petefészek hormontermelését noszogatják.

2. Olyan nincs, hogy "csak a petét (?!)" veszik ki! Pláne nem 500 darabról van szó, hanem több százezerről. Amikor lombikbébieljáráshoz szívnak le érett ! petesejtet, azt kizárólag a már érett, folyadékot tartalmazó tüszőből végzik, és nem a petesejtet látják ott sem, hanem a folyadékkal együtt jó eséllyel kiszipkázzák az érett petesejtet is.

(már csak kíváncsiság, hogy a százezernyi éretlen petesejtből te hogy gondoltad, hány száz lógna meg bolygatás közben?)

3. "nem pedig a petefészek így se menstruáció, se menopazua nem léphet fel" Figyu, ha bent marad a működő petefészek, és nem állítják le hormonkészítménnyel, akkor VAN menstruáció (agyalapi mirigy szabályozza a működését). Ha meg kiveszik, akkor nincs ami termelje a női nemi hormont. A női nemi hormonok ha hiányzanak a szervezetből, na az a menopauza.

Ha bővebben érdekel, szuper kis anyag van fent, érdemes átfutni: A női reproduktív működések neuroendokrin szabályozása [link]

2021. aug. 11. 09:54
 20/20 anonim ***** válasza:

figy picit, ez a férfiak egészsége. szerintem a kérdezőnek nincs petefészke, csak heréje.

kérdező, ha a heréd megdagad és fáj, magyarul begyullad, nem kivágatni kell, hanem kezelni. menj orvoshoz a heregyulladásoddal. ma már van rá gyógyszer.

2021. aug. 11. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!