Szeretném kérvényezni a elköttetést vajon engedni fogják?
20 éves férfi vagyok és nem poénból akarom, 1 éve volt elég komoly vízsérvem meg mellékhere gyulladáso. Emiatt már nem érzem magam a réginek, szinte minden nap fáj egy pár órát a hérém, egy a szabadságomat is korlátozza.
. Nem tudok edzeni, biciklizni ugyanis belázasodik egy napra, attól félek, hogy megint kivesz a munkából is.. tervem az, hogy bankba rakni ha már labilis az egészségem, hogy legyen egy fix hátterem, majd a jobb herémet mivel baj van kivetetni, vagy akár mindkettőt, egyiket gondoltam másikat elkötni, de ha nincs akkor biztos nem áll fent a lehetősége, hogy baja lesz vagy össze forr az elkötés és végül nem kívánt terhesség lenne a vége. Van benne egy kis kényelmi szempont is bevallom, de legnagyobb bajom a akadályoztatás... Így, hogy lenne hátterem már ha van élő spermám véleményének az elkötésbe?
10-es ne írj f@szságokat! Petefészket kell kivetetnem, nem a méhemet! Az elhalt peték okozzák a menstruációt, látom lepontoztatok, de magyarázat már csak ilyen hülyeség születik mint a 10-esé. :)
Betöltöttem a 18-at, magánorvosokból meg sok van, már csak ki kell utaznom külföldre és ott nem kérdeznek ilyen hülyeségeket hogy miért? Saját döntés, saját élet. És még fiatal vagyok, élni akarok nem szenvedni. :))
van ahol pénzért megcsinálják
nézz utána
9#
A méhet nem távolítják el a sterilizálás során, és (sajnos...) minden pontosan ugyanúgy működik tovább, csak éppen gyerek nem lesz. Én PMS-el küzdök, borzalmas görcsökkel, úgyhogy tapasztalat...
Esetleg ami neked ajánlható, ha a menzesztől meg akarsz szabadulni:
- hormonos spirál (részletes kivizsgálás kell előtte, és drága - de hosszú távon megéri - van már nem szült nőknek való méret is)
- Injekció (szintén kivizsgálós, az emberek egyik fele imádja és tökéletes nekik - másnak nem válik be. Ha panaszt okoz, hónapok kellenek, mire teljesen kiürül a szervezetből)
- van egy itthon nem elterjedt, de talán magánklinikákon elérhető módszer: bőr alá helyezett implant. Ezt orvos helyezi be, azt hiszem, valami 5 évig hatásos, és ha bármi panaszt okoz, eltávolítható, és minden helyreáll.
9#
Most látom, hogy petefészekre koncentrálsz.
Rossz hírem van: nagyon durva tünetekkel jár, ha eltávolatják. Menopauza annak minden gyönyörével. Azaz klimax. Csontritkulás, hőhullámok, stb.
Pocsék dolog nőnek születni :(
12#
A te eseted speciális, úgyhogy lehet, hogy nem is kell nagyon a dokit győzködnöd.
Mostanában viszont csinálnak ilyen próbavesztegetéseket a dokiknál, aztán ha bedőlnek, akkor feéjelentik őket - tehát ne lepődj meg, ha bizalmatlanok lesznek. Légy óvatos.
18#
"Klimax nem fog kialakulni, ugyanis vannak természetes alapanyagú étrendkiegészítők stb. És a petefészekből csak az összes pete (kb 500 db) lesz kivéve, nem pedig a petefészek így se menstruáció, se menopazua nem léphet fel."
Akkora szamárságokat képzelsz, hogy a haja égnek fog állni a dokinak. Akkor egy ismétlés 7. osztály biológiából, ugyanis nekem pont szakmám.
1. A természetes étrendkiegészítőket b-hatod ezesetben: azok arra jók, hogy akinél gyengül a petefészekműködés (de megvan!) a petefészek hormontermelését noszogatják.
2. Olyan nincs, hogy "csak a petét (?!)" veszik ki! Pláne nem 500 darabról van szó, hanem több százezerről. Amikor lombikbébieljáráshoz szívnak le érett ! petesejtet, azt kizárólag a már érett, folyadékot tartalmazó tüszőből végzik, és nem a petesejtet látják ott sem, hanem a folyadékkal együtt jó eséllyel kiszipkázzák az érett petesejtet is.
(már csak kíváncsiság, hogy a százezernyi éretlen petesejtből te hogy gondoltad, hány száz lógna meg bolygatás közben?)
3. "nem pedig a petefészek így se menstruáció, se menopazua nem léphet fel" Figyu, ha bent marad a működő petefészek, és nem állítják le hormonkészítménnyel, akkor VAN menstruáció (agyalapi mirigy szabályozza a működését). Ha meg kiveszik, akkor nincs ami termelje a női nemi hormont. A női nemi hormonok ha hiányzanak a szervezetből, na az a menopauza.
Ha bővebben érdekel, szuper kis anyag van fent, érdemes átfutni: A női reproduktív működések neuroendokrin szabályozása [link]
figy picit, ez a férfiak egészsége. szerintem a kérdezőnek nincs petefészke, csak heréje.
kérdező, ha a heréd megdagad és fáj, magyarul begyullad, nem kivágatni kell, hanem kezelni. menj orvoshoz a heregyulladásoddal. ma már van rá gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!