Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 20 éves pali vagyok (tudom...

20 éves pali vagyok (tudom rengeteg kérés van ezzel kapcsolatban, de , már akkor en is merészledek íni) szóval az a szitu, hogy egy jó pár hónapja december óta nem annyira élvezem a kigyó bűvölését, amikor ugye jönne a vég általában? (lent folytköv)

Figyelt kérdés
és jönne a cucc szoktam élvezni a spriccelést (gondolom tudjátok miről beszélek és azóta az nincs és kedzek be parázni, hogy ez örökre így marad )?. plusz nem is kívánom egy ideje és nincs az a már durranna a farkam érzés. lehet nagy baj, így 20 évesen ? néha mrevedésem reggel se annyira kő kemény előre is köszönöm a válaszokat segítségeket

2021. aug. 2. 15:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ondónak kellene lennie mindenképpen.

Ha az nincs, akkor mindenképp ki kell vizsgálni, miért nincs.

2021. okt. 9. 18:18
 22/23 A kérdező kommentje:
21-es az van, nem azzal van a gond, nem élvezem meg, hogy amikor eddig fel állt pl meleg vízbe (ami elvileg kellene mert az olyan hőmérsékletű mint a punci, plusz a reggeli merevedésem se a régi stb )
2021. okt. 9. 19:04
 23/23 anonim ***** válasza:

ja akkor szerintem nincs szervi baj, 20 évesen az még nem nagyon lehet.

Stresszelsz, vagy vmi hasonló lehet.

De masztizni azért mindenképp próbálj, hogy a folyamat megmaradjon nagyjából.

2021. okt. 9. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!